« на головну 26.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт
Спорт
  БАСЕЙН НА «СПАРТАКУ» ВІДКРИТО!
БАСЕЙН НА «СПАРТАКУ» ВІДКРИТО! Більше року пустували пла­вальні доріжки на «Спарта­ку» – навчально-спортивна база не мала змоги оплатити виставлені «Київенерго» ра­хунки за теплопостачання. Тож і приміщення не опалю­валися, і воду в басейні не мали як нагріти... Як готують­ся на «Спартаку» до цієї зими, «ПВ» розповів дирек­тор навчально-спортивної бази Максим Бобовик.
 
Спорт
  Краще спортивне село Закарпаття – нижнє селище на Хустщині
Краще спортивне село Закарпаття – нижнє селище на Хустщині У Хусті відбулися обласні фі- нальні змагання «Краще спор- тивне село Закарпаття», при- свячені 65-річчю Закарпатської обласної організації ВФСТ «Ко- лос» АПК України. На старт ви- йшли команди сіл і селищ семи районів краю. Переможцем ста- ла команда Нижнього Селища з Хустського району, яка висту- патиме у фіналі Всеукраїнських змагань «Краще спортивне село України – 2015».
 
Спорт
  Голови галузевих профспілок визначили кращих
Голови галузевих профспілок визначили кращих Щоденно виконуючи свої основні функції щодо соціально-економічного захисту спілчан, голови об­ласних організацій галузе­вих профспілок Закарпаття не тільки дбають про ма­сову фізкультуру і спорт, здоровий спосіб життя – організовують і проводять галузеві спартакіади, а й самі беруть участь у спор­тивних змаганнях.
 
Спорт
  Герої спартакіади отримали медалі, грамоти і профспілкові виплати
Герої спартакіади отримали медалі, грамоти і профспілкові виплати На Черкащині відбулась VI обласна спартакіада пра­цівників соціальної сфери. Це було справжнє спортив­не свято, яке подарувало спілчанам заряд енергії і безліч позитивних емоцій.
 
Спорт
  «Укрпошта» Закарпаття визначила найвправніших
«Укрпошта» Закарпаття визначила найвправніших XII обласна галузева спартакіада працівників За­карпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта», у про­веденні якої організаторам допомагала обласна рада ФСТ«Спартак», пройшла на центральному стадіоні м. Хуст. На старт цих захоплюючих зма­гань, де учасники боролися за першість у шести спортивних дисциплінах, вийшли представники всіх структурних підрозділів дирекції.
 
Спорт
  Народні обранці Крим змінили на на Закарпаття
Народні обранці Крим змінили на на Закарпаття У спортивному комплексі «Юність» вперше проходили змагання ІV Всеукраїнської спар­такіади серед депутатів обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад. У турнірі взяли участь 12 команд з різних областей України.
 
Спорт
  Спартакіада визначила кращих
Спартакіада визначила кращих Незабутнім культурно-спортивним святом стала ІІІ обласна галузева спартакіада закладів культу- ри Закарпаття, яка вперше проводилася в Ужгороді (попередні дві відбулися у Мукачеві). На старт зма- гань вийшли понад 350 учасників у складі 29 збір- них команд працівників культури з міст і районів області, обласних установ – театрів, бібліотек, музе- їв, філармонії, навчальних закладів культури тощо.
 
Спорт
  Київська міська профспілка працівників охорони здоров’я – тріумфатор «Ігор справжніх киян»
Київська міська профспілка працівників охорони здоров’я – тріумфатор «Ігор справжніх киян» Спартакіада «Ігри справжніх киян» за програмою IV Київської міської спар­такіади «Здоровий киянин 2015» від­булася у столиці на спортивній базі «Буревісник». Нагороди змагань ви­борювали дев’ять команд у п`яти ви­дах спорту, а перемогли у загальному заліку представники столичної міської профспілки охорони здоров`я.
 
Спорт
  Наші – у десятці найкращих на континенті
Наші – у десятці найкращих на континенті У понеділок із Баку, де з 12 по 28 червня трива­ли перші в історії Європейські ігри, повернули­ся останні представники української делегації, яких зустрічав численний десант високопоса­довців, спортивних функціонерів, рідних та уболівальників. Загалом Україну на цьому пре­стижному турнірі представляли 243 спортсме­ни, які виступали у 19 з 20 видів спорту.
 
Спорт
  «Акули пера» зустрілися на газоні
«Акули пера» зустрілися на газоні Закарпатська обласна профспілкова організація працівників культури єдина в Украї­ні проводить футбольний турнір серед команд засобів масової інформації, який став справжнім святом спорту для представників мас-медіа області. Змагання за традицією проходили в Ужгороді.
 

Сторінки: « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання