« на головну 19.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1247)
21
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт
Спорт
  «КУБОК ВИКЛИКУ» ВІДКРИВ ПРОГРАМУ СПАРТАКІАДИ «ЗДОРОВИЙ КИЯНИН 2016»
«КУБОК ВИКЛИКУ» ВІДКРИВ ПРОГРАМУ СПАРТАКІАДИ «ЗДОРОВИЙ КИЯНИН 2016» Сучасне життя вимагає від нас бути активними, тому ми маємо турбуватися про своє здоров’я. Саме тому ось уже 5 років по­спіль Київська міська організа­ція ФСТ «Спартак» проводить спартакіаду «Здоровий киянин» з різних видів змагань. Напри­кінці грудня в її рамках у спор­тивному комплексі «Київенерго» пройшла спартакіада тім- лідерів «Кубок Виклику 2016». Її програма включала парний роз­ряд з настільного тенісу, футзал та естафетне плавання 4х25 м вільним стилем.
 
Спорт
  ПОТІШИЛИ ФУТБОЛІСТИ І ШАБЛІСТИ
ПОТІШИЛИ ФУТБОЛІСТИ І ШАБЛІСТИ Цьогоріч у командних і колективних виступах серця українських уболівальників найбільше сповнили оптимізмом вітчизняні майстри шкі­ряного м’яча та шпаги. Збірна України з фут­болу вперше пробилася через сито відбірко­вих матчів до фінальної частини континен­тальної першості, київське «Динамо» через понад півтора десятиліття вийшло з групи у розіграші Ліги чемпіонів, а чоловіча команда мушкетерів здобула «золото» на світовій пер­шості у Москві.
 
Спорт
  УСИК ПЕРЕМАГАЄ І ЧЕКАЄ ЧЕМПІОНСЬКОГО БОЮ
УСИК ПЕРЕМАГАЄ І ЧЕКАЄ ЧЕМПІОНСЬКОГО БОЮ Інтерконтинентальний чемпіон WBO у важкій вазі Олександр Усик у суботу достроково здо­лав опір кубинця Педро Родрі­геса. Бій між суперниками від­бувся в українській столиці і став центральним у вечорі бок­су, організованому промоутер­ською компанією K2 Promotions Ukraine.
 
Спорт
  СПОРТСМЕНИ «НОВАТОРА» ВИЗНАЧИЛИ КРАЩИХ
СПОРТСМЕНИ «НОВАТОРА» ВИЗНАЧИЛИ КРАЩИХ Другий тур заводської спартакі­ади працівників ДП «Новатор» м. Хмельницького, присвячений 50-річчю трудової діяльності підприємства та створення профспілкової організації, пройшов під девізом «За ко­мандний дух і здоровий спосіб життя». Змагання з шести видів спорту зібрали близько 250 учасників і тривали з 16 листо­пада по 2 грудня на базі спор­тивно-оздоровчого комплексу підприємства.
 
Спорт
  МАЙСТЕРНІСТЬ, МАСОВІСТЬ, ЗДОРОВ’Я
МАЙСТЕРНІСТЬ, МАСОВІСТЬ, ЗДОРОВ’Я У спортивному комплексі «Юність» в м. Ужгороді відбулися фінальні змагання XXV обласної міжгалузевої спартакіади проф­спілок. Варто зазначити, що За­карпаття – єдина область Украї­ни, де профспілкові спартакіади проходять 25 років поспіль. Цьо­горіч на старт цих масових зма­гань вийшли понад 300 учасни­ків у складі 16 команд обласних організацій галузевих профспі­лок та профспілкових комітетів.
 
Спорт
  ЮВІЛЕЇ ВІДЗНАЧИЛИ ЗМАГАННЯМИ
ЮВІЛЕЇ ВІДЗНАЧИЛИ ЗМАГАННЯМИ Цьогоріч відкритий туристичний зліт педагогічних працівників м. Конотопа Сумської області відбувся уже вдвадцяте. Кру­гленьку дату відзначив і осередок розвитку цього чудового виду спорту й відпочинку водно­час – Конотопська станція юних туристів, яка святкувала чверть­віковий ювілей. Урочистостям передували змагання – традицій­но напружені й безкомпромісні, але водночас дружні та веселі.
 
Спорт
  УКРАЇНКИ РОЗПОЧИНАЮТЬ І ВИГРАЮТЬ
УКРАЇНКИ РОЗПОЧИНАЮТЬ І ВИГРАЮТЬ Ольга Харлан, Олена Вороніна, Олена Кравацька й Галина Пун­дик здобули «золото» командно­го етапу Кубка світу, щo відбувся 1 листопада у французькому міс­ті Орлеані. Крім того, у Франції Ольга Харлан фінішувала дру­гою в індивідуальному заліку у змаганнях шаблісток.
 
Спорт
  ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ З ПРИЦІЛОМ НА ОЛІМПІАДУ
ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ З ПРИЦІЛОМ НА ОЛІМПІАДУ Наприкінці минулого тижня в столиці відбулася церемонія на­городження чемпіонів і призерів чемпіонатів світу та Європи із спортивної боротьби серед до­рослих, юніорів і кадетів за під­сумками поточного року. Разом з уславленими борцями в заході взяли участь представники Асо­ціації спортивної боротьби Укра­їни та спортивного керівництва країни.
 
Спорт
  ЗМАГАННЯ, В ЯКИХ ПЕРЕМАГАЄ КОЖЕН
ЗМАГАННЯ, В ЯКИХ ПЕРЕМАГАЄ КОЖЕН Наприкінці вересня на базі ліку­вально-профілактичного сана­торію «Ялинка», що в Зміївсько­му районі Харківської області, за сприяння адміністрації та проф­спілкового комітету ДП завод «Електроважмаш», за ініціати­вою Молодіжної ради підприєм­ства був проведений туристич­ний зліт на тему «Навколо світу за три дні».
 
Спорт
  АУТСАЙДЕРАМ ДІСТАЛИСЯ ЛАСТИ
АУТСАЙДЕРАМ ДІСТАЛИСЯ ЛАСТИ Профспілкові зльоти туристів упродовж півсторіччя для колек­тиву Сєвєродонецького об’єднання «Азот» були звичними, але військові дії у Донбасі змусили перервати цю традицію. Та наразі настало затишшя (сподіватиме­мося, назавжди), й профспілко­вий комітет містоутворюючого підприємства та його численні прихильники туризму не забари­лися цим скористатися.
 

Сторінки: « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання