« на головну 29.03.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1246)
07
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Профпанорама

Страхування спілчан на пільгових умовах

Страхування спілчан на пільгових умовах

Спеціально для членів профспілок у програмі «Соціальний профспілковий квиток» з’явилася можливість забезпечення до­даткового захисту від нещасних випадків та отримання гаранто­ваного якісного медичного обслуговування за страховою про­грамою «Онкологія».

Ц ентром соціальних послуг досяг­нуто домовленості щодо запрова­дження ще двох видів страхуван­ня профспілчан на пільгових умо­вах – ексклюзивні програми стра­хування від нещасних випадків (зокрема, на виробництві), а також на випадок вияв­лення онкологічного захворювання розро­блено досвідченими фахівцями у сфері ме­дичного страхування СК «АСКО ДС».

Вартість страхового захисту від нещас­них випадків (тип «Універсал»), який може отримати кожен бажаючий власник Соці­ального профспілкового квитка або Проф­спілкового квитка з можливістю платіжної картки, складає від 100 до 1200 грн та перед­бачає різні варіанти компенсацій на вибір, із страховою виплатою застрахованому від 100 до 500 тис. грн.

Річна вартість ексклюзивної програми «Онкологія» складає 700 грн із страховою су­мою 50 тис. грн та передбачає оплату страхо­вою компанією медичних послуг, отримува­них застрахованою особою: консультації про­відних спеціалістів-онкологів на базі держав­них та відомчих медичних закладів, лабора­торну діагностику, загальний аналіз крові, флюорографію, «онкомаркери», МРТ, комп’ютерну томографію тощо за призначен­ням лікаря, курс стаціонарного лікування, включаючи оперативне, хіміотерапію, раді­отерапію – якщо хворобу виявлено вперше.

За більш детальною інформацією з пи­тань добровільного медичного страхуван­ня і страхування від нещасних випадків власники профспілкового квитка нового зразка та уповноважені представники орга­нізацій профспілок можуть звертатися за тел.: (093) 447-09-33 (Олена, заступник гене­рального директора з медичного страху­вання СК «АСКО ДС»).

ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

  • До теми

Юридична допомога 24/7

На гарячу лінію Центру соціальних по­слуг надходять десятки звернень від пра­цюючих учасників програми «Соціальний профспілковий квиток» із безліччю різ­них запитань, що стосуються організації роботи, питань робочого часу, оплати праці, надання відпусток в умовах каран­тину та ін. А також щодо можливості отримувати «екстрену» правову допомо­гу юристів Центру в умовах переходу на режим дистанційної роботи багатьох установ та організацій.

Інформуємо, що своєчасна, гарантована та кваліфікована юридична допомога фахів­ців Центру соціальних послуг доступна власникам Соціального профспілкового квитка та Профспілкового квитка з можли­востями платіжної картки в режимі 24/7.

Колл-центр: 0 800 210 308.

 

ТВОРЧІСТЬ НАШИХ ДОПИСУВАЧІВ

Ситуація


Не думав я і не гадав,

І краще б я про це не знав,

Які є люди в Україні.

Невже вона і їхня Батьківщина?

Ці люди грошики так полюбляють,

Що і священний держрезерв розграбували.

А другі – з цих! Чи розуму зовсім не мають

Коли захмаски тоннами експортували!!!

Для влади дії цих людей не нові,

Бо Президент звернувся до міськрад, ОДА,

Щоби керівники допомогли військовим.

Бійців ж бо на Донбасі нічим годувать!

Коли коронавірус був вже на порозі,

Влада ніяк не протидіяла загрозі,

Тому і кількість хворих в нас зростає,

Але і зараз заходів суттєвих не приймає.

Вона усіх порушників в країні знає,

Окрім розмов нікого не карає,

Але ж простих людей потрібно захистити

Тож владі нині треба щось робити!

ІВАН АРТЮХ

29 березня 2020 року

 

Поєднання народних традицій та сучасних уподобань

Уже стало доброю традицією прове­дення профспілками м. Києва твор­чих конкурсів серед спілчан. Для того щоб визначити найкращі із числен­них робіт для участі у міській вистав­ці, галузеві профспілкові організації та об’єднання провели відбіркові кон­курси. А з 2 по 5 березня у приміщен­ні Київської міськпрофради відбулася виставка - конкурс рукоділля.

У заході взяли участь 120 майстринь, які надали 150 вражаючих робіт, ви­готовлених в різноманітних техні­ках. Окрім традиційних видів руко­ділля: вишивки рушників, плетення, було запропоновано номінації «Чоловіки для жінок», «Діти для мами та бабусі», «Валяння з вовни» та «М’яка іграшка».

Членам конкурсної комісії довелось вирішу­вати складне завдання, адже всі роботи вико­нані майстерно, з неймовірною фантазією і любов’ю. До складу комісії увійшли фахівці міського центру народної творчості та культу­рологічних досліджень, представники галузе­вих профспілок та апарату міськпрофради, які визначили переможців у кожній з номінацій.

Усіх учасників виставки нагородили пам’ятними сувенірами, а переможці, чиї ро­боти були найдосконалішими та зайняли при­зові місця, отримали грошову винагороду.

Численні відвідувачі, серед яких були чле­ни галузевих профспілок міськпрофради, пред­ставники ФПУ, засобів масової інформації, дали високу оцінку майстерності виконаних робіт та організації проведення заходу, їх вра­зили професіоналізм, фантазія, вміле поєднан­ня народних традицій та сучасних уподобань.

Учасники виставки, чиї роботи були пред­ставлені, висловили вдячність за можливість продемонструвати свої здобутки та натхнення для творчості.

УПРАВЛІННЯ З ГУМАНІТАРНИХ ПИТАНЬ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКПРОФРАДИ

06.04.2020



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

24.12.2023 14:26

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання