« на головну 28.03.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1246)
07
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Профпанорама

Програма лояльності та підтримки в мережі АЗС

Програма лояльності та підтримки в мережі АЗС

Центр соціальних послуг ФПУ, який опікується випуском і за­безпечує функціонал Соціаль­ного профспілкового квитка, зробив черговий крок, уклав­ши меморандум з австрійською компанією ПП «AMIК Україна» про запровадження для влас­ників квитків нової програми лояльності та підтримки в ме­режі АЗС АМІК по всій Україні.

З гідно з меморандумом, компанія ПП «AMIК Україна» взяла на себе зобов’язання надавати членам профспілок при пред’явленні Со­ціального профспілкового квит­ка та зчитуванні штрих-коду такі знижки:

– 3% від ціни реалізації непаливних товарів та послуг у магазинах АЗС АМІК;

– знижки згідно з таблицею на паль­не в мережі АЗС АМІК:

Коментуючи укладення меморандуму про співпрацю між Центром соціальних послуг і компанією ПП «AMIК Україна», її генеральний директор Аудріс Стро­пус, зокрема, зазначив: «Чудова ініціа­тива! Ми всіляко підтримуємо будь-які проекти, в основі яких лежить турбота про своїх співробітників, працівників. Наша компанія радо запрошує учасни­ків проекту «Соціальний профспілковий квиток» до всіх своїх АЗС. Ми впевнені, що відповідатимемо всім вимогам і очі­куванням щодо нашої участі в такому масштабному проекті, та сподіваємось на довготривале надійне партнерство з профспілками!».

У свою чергу, координатор проекту «Соціальний профспілковий квиток» Дмитро Дорін висловив задоволення в зв’язку з укладенням меморандуму і за­явив, що інтереси членів профспілок потребують посиленої уваги з боку біз­несу, а Центр соціальних послуг ФПУ продовжить роботу в напрямі запрова­дження нових програм лояльності та підтримки.

ПРЕС-ЦЕНТР ФПУ

 

Страховий продукт «Профспілковий» – спеціальні пільгові умови страхування для членів профспілок

Враховуючи численні бурхливі дискусії на тему ме­дичного страхування під час зустрічей з представ­никами профспілкового активу в різних областях України та усвідомлюючи потребу в підвищенні рів­ня захищеності членів профспілок у сфері медично­го та фармацевтичного обслуговування, Центр соці­альних послуг ініціював запровадження спеціальних пільгових умов страхування для членів профспілок у найбільшій у цій сфері компанії «Нафтагазстрах».

З авдяки укладеному нещодавно меморандуму про співпрацю з компанією «Нафтагазстрах» відтепер кожен член профспілки за наявності соціального профспілко­вого квитка має можливість взяти участь у програмі ме­дичного страхування на пільгових умовах: за 100–150 грн на місяць (1200–1800 грн на рік) він отримує страхове покриття в межах відповідно 80 тис. і 100 тис. грн на майже весь спектр медич­ної допомоги, включаючи складні високоспеціалізовані та доро­говартісні види лікування.

Про цю ексклюзивну пропозицію для учасників програми «Соці­альний профспілковий квиток» найбільшої в сфері добровільного медичного страхування компанії «Нафтагазстрах» розповів її гене­ральний директор Антон Кіяшко: «Для членів профспілок, які є ко­ристувачами послуг Центру соціальних послуг, за наявності соціаль­ного профспілкового квитка наша компанія готова запропонувати унікальний страховий продукт – «Профспілковий», який за мінімаль­но можливу ціну передбачає надзвичайно широкий спектр медичних послуг, включаючи амбулаторну поліклінічну допомогу, всю стаці­онарну допомогу, хірургічні операції, невідкладну стоматологічну допомогу». За словами Антона Кіяшка, страховому покриттю також підлягають операції на серці і серцевих судинах, протезування сугло­бів та кришталика, хіміотерапія, комп’ютерна та магнітно-резонанс­на томографія, ендоскопічні операції тощо.

 

Спікер парламенту Андрій Парубій підписав закон про виділення 1,4 млрд дотацій держшахтам

Низка профспілкових акцій біля Кабі­нету Міністрів та Верховної Ради з ви­могами збільшити фінансування ву­гільної галузі, конструктивні зустрічі представників профспілок з посадо­вими особами, безумовно, сприяли тому факту, що 2 серпня Голова Вер­ховної Ради України Андрій Парубій підписав закон про внесення змін у Державний бюджет України на 2018 рік. Згідно з документом, на дотації державним вугільним шахтам буде до­датково виділено 1,4 млрд грн з ме­тою підтримки вугільної галузі країни до моменту завершення процесу її ре­формування. Законопроект направле­но на підпис Президенту України.

А ндрій Парубій повідомив у своєму Twitter: «Сьогодні підписав закон про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» щодо належного фінансового за­безпечення державного сектору вугільної галузі, № 8362, якого так чекають наші шахтарі. Невідклад­но направив його на підпис Президенту».

Нагадаємо, що профспілки провели низку акцій з вимогами збільшити фінансування галузі. А 13 липня Верховна Рада внесла зміни до державного бюджету України на 2018 рік, згідно з якими на до­тації державним вугільним шахтам буде додатково виділено 1,4 млрд грн. Присутній у парламенті під час обговорення законопроекту Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зазначив, що ці ко­шти дозволять провести модернізацію державних шахт і вивести галузь із боргів. Згідно з пояснюваль­ною запискою до документа, завданням цього зако­нопроекту є належне функціонування вуглевидо­бувних підприємств та забезпечення теплових стан­цій України енергетичними ресурсами у вигляді вугільної продукції за рахунок власного видобутку.

Валерій Мамченко, заступник голови Профспілки працівників вугільної промисловості України:

«Новина, безумовно, позитивна. Але проф­спілки, всі шахтарі вимагали зробити цей крок ще три тижні тому. Ситуація в галузі архісклад­на. Заборгованість із зарплати на окремих шахтах складає від 3 до 6 місяців. Якщо негай­но не здійснити необхідних заходів, галузь може просто зникнути, вмерти. Ті кошти, які нині заплановані в бюджеті для галузі (а зако­нопроект ще має підписати Президент), спря­мовані тільки на заробітну плату, а не на роз­виток галузі. Шахтарі кажуть: «Це чергові по­дачки. Дайте нам можливість заробляти свої зарплати, інвестуйте фінанси в розвиток шахт, у розвиток виробництва». На жаль, ситуація ускладнюється саме тим, що держава витра­чає великі гроші на закупку імпортного вугіл­ля замість того, щоб розвивати вітчизняне ви­робництво і вкладати кошти в його розвиток. Тож профспілки, трудові колективи будуть і надалі активно та ефективно відстоювати ін­тереси галузі, інтереси людини праці».

ПРЕС-ЦЕНТР ФПУ

18.08.2018



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

24.12.2023 14:26

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання