« на головну 29.03.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1246)
07
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Суспільство

УСПІХИ СОЦІАЛЬНОЇ КАРТКИ

УСПІХИ СОЦІАЛЬНОЇ КАРТКИ

З початком спеки, напевне, ко­жен мріє про відпочинок і подум­ки співставляє свої бажання із своїми можливостями. Сотні агенцій пропонують варіанти ту­рів та путівок на будь-який смак. Підготував свої пропозиції для власників соціальних карток і Центр соціальних послуг.

Нагадаю: Соціальна картка – це ексклю­зивна картка для платників профспіл­кових внесків Федерації профспілок України. Це картка з набором актуаль­них для кожного сервісів (послуг), основна мета яких – захистити і підтримати спілчанина в будь-яких життєвих ситуаціях. А що може бути актуальнішим влітку, ніж питання: де, як і за який кошт провести відпустку?!

Чому ж користувачам Соціальної картки вар­то скористатись нею при купівлі путівок на від­починок? Для цього є декілька більш ніж пере­конливих аргументів:

– Центр соціальних послуг пропонує близько 100 санаторіїв, пансіонатів, готелів та баз відпо­чинку по всій Україні, серед яких усі об’єкти, що належать Укрпрофтуру та Укрпрофоздоровниці, а також окремі незалежні комерційні санаторії та бази відпочинку. Отже, перелік варіантів, доволі широкий, охоплює практично всю Україну і перед­бачає найрізноманітніші форми відпочинку (від­починок на морі, оздоровлення на популярніших гірських курортах, водолікування, сільський ту­ризм та відвідування славетних українських міст). Центр соціальних послуг пропонує саме ті санаторії та готелі, в яких ви звикли відпочивати або про які завжди мріяли.

– За Соціальною карткою ви зможете придба­ти путівку із знижкою від 2 до 20%. Залежно від власної популярності, всі санаторно-курортні об’єкти, що співпрацюють із Центром соціальних послуг, встановили знижку для власників Соці­альної картки, яка діє впродовж усього року і за­стосовується до цін, які на конкретний момент діють для всіх інших відпочивальників. Якщо врахувати, що найменша вартість доби в україн­ських санаторіях складає 360 грн (з проживанням та харчуванням), то при середній знижці у 10% за 14 днів відпочинку власник Соціальної картки економить 504 грн (360 грн х 10% х 14 днів). Таким чином, користувачі Соціальної картки завжди в ексклюзивному, вигіднішому за інших, станови­щі. Дізнатися про конкретний розмір знижки можна за телефоном гарячої лінії (0-800-210-308).

– Знижка поширюється не тільки на власника Соціальної картки, а й на членів його родини. Фе­дерація профспілок України та Центр соціальних послуг завзято підтримують сімейні цінності, тож ми щиро радітимемо, якщо ви відпочинете з най­дорожчими для вас людьми. Ми з вами вже визна­чили середній розмір знижки за 14 днів відпочин­ку для однієї особи (504 грн), тож неважко пораху­вати, що для родини з трьох осіб середній розмір знижки складатиме 1512 грн. Економія очевидна!

– Центр соціальних послуг не має комерційно­го інтересу, виступає лише посередником і не за­робляє на продажах путівок. Працівники Центру не мають мети за будь-яких обставин продати яко­мога більше путівок або підвищити ціну в сезон, як нерідко вчиняють працівники багатьох турис­тичних агенцій. Таким чином, Центр соціальних послуг не має прихованих інтересів, а виступає гарантом надання знижки й опікується виключно вашою фінансовою вигодою.

– Зателефонувавши на гарячу лінію, ви може­те скористатись допомогою операторів у замов­ленні путівок. У випадку групового або цикліч­ного замовлення звертайтесь до Центру соціаль­них послуг і вам допоможуть з бронюванням місць. Мета нашого Центру – спростити ваше життя і взяти на себе ваші проблеми.

– Відпочинок із Соціальною карткою – це ре­альна економія для сімейного бюджету! Скорис­тавшись Соціальною карткою для подорожей та відпочинку один-єдиний раз, ви отримаєте виго­ду, що в декілька разів перевищуватиме вартість самої картки (28 грн на рік).

Давайте рахувати разом. Припустімо, ви хоче­те завітати до Києва, в справі або для відпочинку, і зупинитись у недорогому готелі з чудовою тран­спортною розв’язкою. Готелі «Турист» та «Друж­ба» цілком відповідають вашим планам: найде­шевший одномісний номер у них коштує 300 грн на добу. Пред’явивши у цих готелях Соціальну картку, ви економите 60 грн за добу (знижка для власників карток 20%). Це більш ніж удвічі біль­ше, ніж вартість Соціальної картки на рік.

Висновки однозначні: подорожу­вати і відпочивати краще із Соціаль­ною карткою! Якщо ви досі не маєте Соціальної картки, звертайтесь до свого профкому або телефонуйте нам на гарячу лінію: 0-800-210-308.

Дзвінки з усіх номерів по Україні безкоштовні!

Дар’я ЛАЗАРЄВА,

спеціально для «ПВ»

  • Соціальна картка – це ексклюзивна картка для платників профспілкових внесків Фе­дерації профспілок України. Це картка з на­бором актуальних для кожного сервісів (послуг), основна мета яких – захистити і підтримати спілчанина в будь-яких життє­вих ситуаціях. А що може бути актуальні­шим влітку, ніж питання: де, як і за який кошт провести відпустку?!

24.06.2016



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

24.12.2023 14:26

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання