« на головну 19.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1247)
21
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

СПАРТАКІАДА ПРОФСПІЛОК – 2017

СПАРТАКІАДА ПРОФСПІЛОК – 2017

  17 грудня на базі Центру фізичного виховання та спорту Національного технічного університету України «Київ­ський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» у м. Києві проходила спартакіада між спортивними коман­дами апарату Федерації професійних спілок України, апа­рату ПрАТ «Укрпрофтур», працівників та профкому ДП «Готельний комплекс «Турист».

Олександр КРИВИЙ

Д о плану заходів спартакіади було включено наступні змагання:

– естафета;

– турнір з футболу;

– турнір з шашок;

– турнір з настільного тенісу.

У командних замаганнях з естафети на спортивному майданчику панувала ін­трига до останнього туру. В конкурсі капітанів команд саме влучність Володи­мира Саєнка дозволила набрати необхідні залікові бали команді ФПУ та роз­ділити друге місце з командами апарату ПрАТ «Укрпрофтур» і профкому ДП «Готельний комплекс «Турист», що набрали однакову кількість балів. Завдя­ки своєму досвіду виступів у спортивних змаганнях та шаленій підтримці вбо­лівальників перемогу святкували працівники ДП «Готельний комплекс «Турист».

Далі слово було за його величністю – футболом! Перед початком турніру з фут­болу для команди апарату ФПУ було поставлено максимальне завдання! І за­вдяки двом переконливим перемогам команда апарату ФПУ виборола перше місце в турнірі. Друге місце в турнірі посіла збірна команда ДП «Готельний комплекс «Турист», третє місце – команда апарату ПрАТ «Укрпрофтур».

Турнір із шашок виявив одразу трьох найкращих. Перше місце розділили між собою В. Драган, А. Бузник та В. Загрядський.

Турнір з настільного тенісу виявив найсильніших у команді працівників ДП «Го­тельний комплекс «Турист». Серед чоловіків перше місце зайняв В. Драган, се­ред дівчат перемогу святкувала Д. Боднар.

Найкращі спортсмени були нагороджені призами та подарунками.

Організатори змагання не оминули увагою і вболівальників, які прийшли під­тримати свої команди. В перервах змагань для них було організовано конкурси з призами та «дощ» із цукерок. Також у перервах відбувались виступи команди чарівних дівчат з чірлідингу.

Учасники команди апарату ФПУ висловлюють свою вдячність директору ДП «Готельний комплекс «Турист» Віталію Драгану та організаторам за прове­дення зазначеного заходу на високому рівні.

 

СПАРТАКІВЦІ СВАЛЯВИ – ЧЕМПІОНИ ЗАКАРПАТТЯ

В ужгородському спорткомп­лексі «Юність» відбувся фі­нальний турнір чемпіонату Закарпатської області з во­лейболу серед чоловічих ко­манд. У попередніх змаганнях взяли участь 12 команд міст і районів нашого краю, а пере­можцем турніру стала коман­да «Спартак» з м. Сваляви.

Сергій БАРАНЧИКОВ,

спеціально для «ПВ»

Ш анувальники волейболу нашо­го краю дістали задоволення від чемпіонату області серед чоловічих команд, який прохо­див напружено і подарував їм чимало захо­плюючих поєдинків, за підсумками яких визначилася четвірка кращих команд За­карпаття. У цьому, передусім, заслуга ентузіаста, відомого тренера з волейболу, голови оргкомітету турніру Василя Іванка.

Доля золотих медалей вирішувалася в поєдинку спартаківців Сваляви і Закарпатської ОДЮСШ-1 м. Ужгорода. Цікава зустріч закінчилася з рахунком 3:0 на користь команди «Спартак» (тренер ‒ Василь Скукіс). Бронзові медалі завоювали волейболісти команди «Севлюш» (Виноградів), які перемогли команду «Освіта» з Ужгородського району.

Призери турніру були нагороджені кубка­ми, дипломами і медалями організаторів, які вручили головний суддя змагань, голо­ва оргкомітету турніру Василь Іванко, представник НОК у Закарпатській області, в.о. голови обласної асоціації ветеранів фізичної культури і спорту Анатолій Плеха­нов та голова обласної організації профспілки працівників житлово-кому­нального господарства Іван Зелінський.

Турнір укотре засвідчив, що волейбол в області успішно розвивається. Підтвердженням цьому є успішні виступи закарпатських волейболістів на всеукраїнських змаганнях та престижних міжнародних турнірах з цього виду спорту.

У деяких районах місцеві органи влади підтримують цей вид спорту. Яскравим прикладом цього є те, що у складі виноградівської волейбольної команди «Севлюш» виступає голова районної державної адміністрації Михайло Русанюк.

Популяризується волейбол і в профспілках. Чимало учасників фінальних змагань ви­ступали в складі своїх команд на галузевих профспілкових спартакіадах ‒ працівників освіти і науки, охорони здоров’я, житлово- комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення, а потім захищали честь галузей на волейбольному турнірі XXVII обласної міжгалузевої спартакіади профспілок За­карпаття. А очолює обласну Федерацію во­лейболу голова Закарпатської облпрофра­ди Володимир Фленько.

 

У МІНМОЛОДЬСПОРТІ ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ СПАРТАКІАДИ

Наприкінці минулого тижня у Міністерстві молоді і спорту України відбулось нагородження переможців і призерів ХХ Спартакіади працівників міністерств та інших центральних органів виконавчої влади. Змагання тривали з 16 вересня по 5 грудня, на старти вийшли команди 39 організацій, серед яких – міністерства, державні служби, агентства, інспекції, комітети та інші центральні органи виконавчої влади.


Володимир ПОЛЄТАЄВ,

спеціально для «ПВ»

П рограма cпартакіади серед працівників міністерств та інших центральних органів виконавчої влади включала 11 видів спорту: легка атлетика (лег­коатлетичний крос), пейнтбол, рибо­ловний спорт, шахи, міні-гольф, го­родковий спорт, футзал, волейбол, боулінг, настільний теніс, більярд­ний спорт «Пул». Колективи в загаль­нокомандному заліку були розподі­лені на три групи: «А» (команди «си­лових структур»), «В» (команди мі­ністерств) і «С» (команди державних служб, агентств, інспекцій, комітетів та інших центральних органів вико­навчої влади), повідомляється на офіційному сайті Мінмолодьспорту.

У загальнокомандному заліку перше місце в групі «А» виборола збірна Служби безпеки України, срібними призерами стали пред­ставники Міністерства оборони України, бронзовими – Міністер­ства внутрішніх справ України.

У групі «В» перемогу святкува­ла команда Міністерства фінан­сів України, друге місце посіла команда Міністерства освіти і на­уки України, третє – команда Мі­ністерства молоді та спорту України.

У групі «С» найкращою стала команда Державної аудиторської служби України, на другому міс­ці – представники Національної комісії, що здійснює державне ре­гулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на тре­тьому – Державної казначейської служби України.

У церемонії нагородження кра­щих взяли учать заступник міні­стра молоді та спорту Ярослав Войтович, директор департамен­ту фізичної культури та неолім­пійських видів спорту Матвій Бідний, представники централь­них органів виконавчої влади та відомств.

31.12.2017



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання