« на головну 26.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

БРОНЗОВІ ЗДОБУТКИ ЗАКАРПАТЦІВ У ПОЛЬСЬКОМУ КРОСНО

БРОНЗОВІ ЗДОБУТКИ ЗАКАРПАТЦІВ У ПОЛЬСЬКОМУ КРОСНО

 

У м. Кросно (Польща) відбувся XVIII міжнародний тур­нір з волейболу, в якому взяли участь 13 команд з країн Єврорегіону – Польщі, Словаччини та України. Органі­затором змагань виступило польське спортивне това­риство Pro-familia.

Сергій БАРАНЧИКОВ,

спеціально для «ПВ»

Ч етвертий рік поспіль у цьому престижному турнірі беруть участь во­лейболісти Закарпаття, за яких виступали ветерани та перспективні молоді гравці з мм. Ужгорода, Мукачева та с. Рокосово Хустського ра­йону. Наші земляки були представлені командами в двох номінаціях.

Високу майстерність на турнірі продемонструвала команда, капітаном якої був граючий тренер Василь Іванко. Він особистим прикладом вів за собою інших, і в надзвичай­но сильній конкуренції закар­патці стали третіми призерами змагань. На знак їхніх досяг­нень спортсмени були нагоро­джені красенем-кубком та ди­пломом організаторів турніру.

Гравці нашої команди отрима­ли також індивідуальні призи. Розігруючий Ігор Мутка як найстарший з усіх учасників турніру, а нападник Тарас Бора – як наймолодший . Стабільну гру в усіх поєдинках проде­монстрував інший гравець на­шої команди – голова Закар­патської обласної організації профспілки працівників жит­лово-комунального господар­ства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Іван Зелінський, який виконував функції ліберо.

Успішно виступила на турнірі в Польщі й друга команда із За­карпаття, яку очолював Воло­димир Грохольський. У своїй номінації вона також завоюва­ла третє призове місце й отри­мала нагороди організаторів.

 


ПОДВІЙНИЙ ТРІУМФ АБРАМЕНКА У ФІНЛЯНДІЇ

Безумовним тріумфатором Кубка Європи з фристайлу, що минулими вихідними про­ходив у фінському містечку Рука-Куусамо, став Олек­сандр Абраменко з Микола­ївщини. Наш співвітчизник впевнено здобував перемоги кожного змагального дня.

Володимир ПОЛЄТАЄВ,

спеціально для «ПВ»

«Б ілий» спортивний се­зон розпочато: мину­лого вікенду вступи­ли у змагання пред­ставники більшості зимових видів спорту. Серед виступів українців особливо варто відзначити два переможних старти Олександра Абраменка з м. Первомайська, який продемонстрував відмінну підготовку на змаганнях у Рука- Куусамо.

Кубок Європи передував етапам Кубка світу в Китаї, що відбудуть­ся в середині грудня. І наш спів­вітчизник на повен голос заявив про серйозність своїх намірів в олімпійському сезоні. У перший змагальний день він тріумфував із загальною сумою балів 233,10, а наступного для перемоги Олек­сандрові вистачило 230,62 бала.

Сподіватимемося і на подальші успішні виступи Абраменка – до кінця поточного року на етапах світу в Китаї та США, а головне – в лютому наступного року на Олімпіаді в Пхьончхані (Республі­ка Корея).

 


ВЕТЕРАНИ СПОРТУ ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ НЕВ’ЯНУЧУ МАЙСТЕРНІСТЬ

У змаганнях XXIII обласної спартакіади серед ветеранів фізичної культури і спорту Закарпаття, яка проходила в ужгородсько­му спорткомплексі «Юність», взяли участь 8 команд міст і районів краю.

Сергій БАРАНЧИКОВ,

спеціально для «ПВ»

О рганізатором спар­такіади виступила обласна асоціація ветеранів спорту (в.о. голови Анатолій Пле­ханов). На відкритті заходу учасники та почесні гості хвилиною мовчання вшану­вали пам’ять колишнього голови обласної асоціації Юрія Захарова, а також за­гиблих на Майдані та в зоні проведення АТО.

Високу майстерність на спартакіаді ще раз підтвер­дили минулорічні пере­можці – ветерани спорту м. Ужгорода (капітан ко­манди Петро Мілян). Вони записали собі до активу пе­ремоги у змаганнях з во­лейболу, легкої атлетики, шашок, шахів і настільно­го тенісу. До речі, у складі волейбольної команди ве­теранів міста виступав го­лова Закарпатської облас­ної організації профспілки працівників житлово-кому­нального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Іван Зелінський, який був одним з кращих гравців турніру.

У змаганнях з міні-фут­болу перемогу здобули ве­терани спорту Ужгород­ського району.

За підсумками усіх видів спартакіади перше місце впевнено посіла команда м. Ужгорода, також на п’єдестал пошани зійшли спортсмени Ужгородського і Виноградівського районів.

Призери в командному й особистому заліку отрима­ли кубки, медалі та дипло­ми організаторів, які вру­чили в.о. голови обласної асоціації ветеранів спорту Анатолій Плеханов, голо­вний суддя спартакіади Владислав Кушнірчук та віце-президент обласної Федерації легкої атлетики Анатолій Коломоєць.

10.12.2017



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання