« на головну 19.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1247)
21
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

УКРАЇНЦІ ОБЖИВАЮТЬСЯ У РІО

УКРАЇНЦІ ОБЖИВАЮТЬСЯ У РІО

Минулої суботи у столиці на Софійській площі відбулися святкові проводи олімпійської збір­ної до бразильського Ріо-де-Жанейро, де з 5 по 21 серпня триватимуть літні Ігри–2016.

Володимир ПОЛЄТАЄВ,

спеціально для «ПВ

 Як відомо, у змаганнях ХХХІ літньої Олімпіади ві­зьмуть участь 205 українських спортсменів, які зма­гатимуться за медалі у 27 видах спорту. Атлети, тре­нери та високопосадовці, які брали участь в урочис­тій церемонії, пройшли ходою від вулиці Трьохсвятительської до Софійської площі, біля Стели Героїв вони вшанували пам’ять українців, які загинули на Майдані та під час прове­дення АТО.

Очільник уряду Володимир Гройсман особисто привітав чле­нів олімпійської збірної і передав чемпіонці світу з художньої гімнастики Ганні Різатдіновій та призеру Олімпійських ігор зі стрибків у воду Іллі Кваші прапор України. Голова Комітету Верховної Ради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму народний депутат Артур Палатний переказав вітання від голови Верховної Ради Андрія Парубія. Президент НОК України Сергій Бубка побажав українським спортсменам впев­неності у собі та своїх силах, а міністр молоді та спорту Ігор Жданов зичив особистих здобутків, чесного суддівства і осо­бливо – чесної боротьби.

Після урочистої частини гості свята мали змогу поспілкувати­ся з улюбленими спортсменами, сфотографуватися на згадку і послухати святковий концерт. Тим часом перша група вітчиз­няних олімпійців ‒ спортивні гімнасти, представники акаде­мічного веслування, вітрильного спорту, стрільби із лука та стрибків на батуті уже відбула до Бразилії та обживається в олімпійському селищі.

 

 

ЗАКАРПАТСЬКИЙ «КОЛОС» – СЕРЕД КРАЩИХ В УКРАЇНІ

Закарпатську обласну органі­зацію Всеукраїнського фіз­культурно-спортивного това­риства «Колос» АПК України (голова Микола Тимчак) за під­сумками сезону 2015/2016 відзначено як одну з кращих із розвитку зимових олімпій­ських видів спорту.

Сергій БАРАНЧИКОВ,

спеціально для «ПВ»

 

Особливих успіхів минулої зими досягли закарпатці в олімпій­ських видах спорту – лижних перегонах та фрістайлі. У тому, що за підсумками минулого се­зону спортсмени-колосівці посі­ли з фрістайлу в рейтингу пер­ше місце серед ФСТ України, за­слуга і наших спортсменів, се­ред яких Олександр Окіпнюк, Георгіна Цап, Ірина Соловей, Юрій Коксінов, Олексій Шник, Владислав Моісеєнко та Каріна Ширман (тренери Ольга Окіп­нюк-Яремчук та Наталія Моісе­єнко). Високі стабільні результа­ти в лижних перегонах показу­вав Іван Білосюк (тренер Петро Білосюк), який входить до скла­ду національної збірної України.

Завдяки зусиллям цих спортс­менів та їхніх наставників Закар­патській обласній організації ВФСТ «Колос» у 2016 році при­суджено перше місце у другій групі областей з розвитку спор­ту вищих досягнень серед об­ласних організацій товариства із зимових олімпійських видів спорту і нагороджено красе­нем-кубком та дипломом І сту­пеня ВФСТ «Колос» АПК Украї­ни. За особистий внесок у роз­виток зимових видів спорту та успішну діяльність дипломом І  ступеня нагороджено і голову обласної організації товариства Миколу Тимчака.

 

 

З ОБЛАСНИХ ЗМАГАНЬ – НА ВСЕУКРАЇНСЬКІ

 У місті Хуст відбулася XIII об­ласна галузева спартакіада працівників Закарпатської ди­рекції УДППЗ «Укрпошта», в якій на старт змагань вийшли пред­ставники усіх структурних під­розділів дирекції. У проведенні спартакіади організаторам до­помагала обласна рада ФСТ «Спартак».

Сергій БАРАНЧИКОВ,

спеціально для «ПВ»

Суддівська колегія, яку очо­лював суддя національної категорії, майстер спорту Михайло Кемінь, зафіксу­вала високі результати. В легкоат­летичному кросі серед жінок віком до 35 років кращий час показала Те­тяна Німців (Закарпатська дирек­ція), а віком понад 35 років – Ната­лія Биба (ЦПЗ № 3 м. Іршава). У чо­ловіків віком до 35 років кращим був Василь Катрич (ЦПЗ № 1 м. Му­качево), а в категорії понад 35 років – Михайло Сак (Іршава).

В армспорті перемогу святкува­ли: у ваговій категорії до 70 кг – Віктор Вишневський (Закарпатська дирекція), до 90 кг – Микола Папа­рига (ЦПЗ № 2 м. Хуст), понад 90 кг – Василь Царь (Іршава). У гирьово­му спорті кращими були: у катего­рії до 70 кг – Василь Катрич (Мука­чево), до 90 кг – Михайло Сак (Ірша­ва), понад 90 кг – Василь Віщак (Му­качево).

У настільному тенісі перше місце посіли Лариса Мам­чур та Юрій Федачка (Закарпатська дирек­ція), у шашках – На­талія Карабиньош та Юрій Ількович (Хуст), у дартсі – Василь Масяк (Му­качево). Командну перемогу в легкоатле­тичному кросі і настільному тенісі здобули спортсмени Закарпатської дирекції, в гирьовому спорті – му­качівці, в армспорті – спортсмени Іршави, у шашках – Хуста.

За підсумками загальнокоманд­ного заліку перше місце здобули спортсмени ЦПЗ № 1 м. Мукачево (начальник Тетяна Гардубей, голо­ва профкому Тамара Добош). На на­ступних місцях розташувалися спортсмени ЦПЗ № 3 м. Іршава, За­карпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта», ЦПЗ № 2 м. Хуст. Команди-призери були відзначені кубками й почесними грамотами, медалями та дипломами удостоїли учасників – призерів в окремих видах. Нагоро­ди вручили голова обласної профорганізації Закарпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Василь Гецко та заступник директора дирекції Віола Тотар.

Переможці спарта­кіади в окремих ви­дах захищатимуть честь Закарпат­ської дирекції УДППЗ «Укрпошта» на Всеукраїнській спартакіаді зв’язківців.

 

30.07.2016



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання