« на головну 18.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1247)
21
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

ЗМАГАННЯ, В ЯКИХ ПЕРЕМАГАЄ КОЖЕН

ЗМАГАННЯ, В ЯКИХ ПЕРЕМАГАЄ КОЖЕН

Наприкінці вересня на базі ліку­вально-профілактичного сана­торію «Ялинка», що в Зміївсько­му районі Харківської області, за сприяння адміністрації та проф­спілкового комітету ДП завод «Електроважмаш», за ініціати­вою Молодіжної ради підприєм­ства був проведений туристич­ний зліт на тему «Навколо світу за три дні».

Олександр ПРОСКУРНЯ,

голова Молодіжної ради Харківської «Укрелектропрофспілки»,

спеціально для «ПВ»

Понад півсотні молодих, енер­гійних працівників заводу представляли свої відділи та цехи в 11 видах змагань і конкурсів, що проводилися для чо­тирьох команд: «Sніжні вовки» (ка­пітан команди Ольга Хлусова), «Діти Galer» (Катерина Гончарук), «П’ятий елемент» (Лілія Федюк) та «Ё-гурт» (Василь Шевадуцький).

Досить цікавими й оригінальни­ми виявилися конкурси шаш­лику, квесту, презента­ції символіки зльо­ту, музичного до­машнього за­вдання, буріме, інсценованої пісні тощо. Не менш видо­вищними були змаган­ня в легкоат­летичній еста­феті, жіночому пенальті, футболі, волейболі. Завдання закритого виду спорту потішило всіх уболівальників та учасників змагань. І хоча змагання вносили зерно конкуренції та су­перництва, однак всі його учасники чудово розуміли, що найкращий вид відпочинку – відпочинок колек­тивом друзів та однодумців в ма­льовничому куточку Харківщини на фоні чудових сонячних осінніх днів.

Молодь відчувала підтримку одне одного, співучасть у форму­ванні та примноженні найкращих традицій профспілкової організації та підприємства. А переможцем ни­нішнього зльоту стала команда «П’ятий елемент», нагороджена пе­рехідним кубком.

І звісно ж, не обійшлося без при­ємної «родзинки» після завершення нагородження учасників та пере­можців зльоту. В присутності всьо­го колективу про свої почуття до коханої розповів Мак­сим Дегтярьов. І хоча для його обраниці Вікторії ці від­верті зізнання стали несподі­ванкою, вона відповіла вза­ємністю.

Тож любові та злагоди за­коханим, а всім нам вдалого про­довження здобут­ків та нових зустрічей!

 

НАЗУСТРІЧ ЮВІЛЕЙНІЙ СПАРТАКІАДІ

У Закарпатській обласній раді профспілок відбулася зустріч керівників облпрофради та галузевих облорганізацій профспілок з організаторами спортивно-масової роботи та підготовки спортивного резерву.

Сергій БАРАНЧИКОВ,

спеціально для «ПВ»

Виступаючи перед учасниками зібрання, голова облпрофради Іван Король підкреслив, що одним з напрям­ків діяльності профспілок нашої області є розвиток спортивно-масової роботи серед спілчан. Вона включає проведення міжгалузевих, галузевих спартакіад, турнірів і зма­гань з різних видів спорту. Ця робота координується з обласними організаціями спортивних товариств «Спартак», «Україна», «Ко­лос». 7 листопада відбудеться ювілейна XXV обласна міжгалузе­ва спартакіада профспілок. Такою кількістю обласних спартакіад не може похвалитися жодна область України.

У рамках цьогорічної міжгалузевої спартакіади вже відбулися га­лузеві спартакіади працівників охорони здоров’я, культури, об­ласної дирекції «Укрпошта», сільські спортивні ігри на краще спортивне село. До речі, галузева спартакіада медиків, у якій взя­ли участь понад 50 команд медичних та санаторних закладів за­гальною кількістю близько 1400 учасників, була наймасовішою за останні роки. Цікаво пройшов футбольний турнір команд за­собів масової інформації до Дня журналіста, який проводить профспілка працівників культури. На черзі – проведення галузе­вих спартакіад профспілок працівників освіти і науки та житлово- комунального господарства. Варто відзначити і підготовку спор­тивного резерву в дитячо-юнацьких спортивних школах. Зага­лом, у ДЮСШ фізкультурно-спортивних товариств «Спартак», «Україна», «Колос» займаються близько 2400 дітей.

На зустрічі відбувся широкий обмін думками щодо організації спортивно-масової роботи у профспілках області та підготовки спортивного резерву в ДЮСШ, включаючи існуючі проблеми у цій справі та шляхи їх вирішення. Свої міркування висловили го­лови обласних організацій профспілок: працівників культури – Наталія Товтин, освіти і науки – Тетяна Повханич, директор Ужго­родської ОКДЮСШ ФСТ «Україна» Олександр Теметєв, заступ­ник директора ОДЮСШ ФСТ «Колос» Микола Резніков та ін.

На закінчення Іван Король вручив нагороди кращим організато­рам спортивно-масової роботи та керівникам ДЮСШ.

 

ОЛЬГА БАЛТАЖИ – ЧЕМПІОНКА СВІТУ

Минулими вихідними в ту­рецькому Діміді закінчився чемпіонат світу з ша­шок–100. За звання кращих боролися представники 19 країн, у тому числі 12 чоловічих команд (загалом 27 спортсменів) і 7 жіночих (18 спортсменок). У напруженій боротьбі серед жінок в особистому заліку пере­могу здобула заслужений майстер спорту України Ольга Балтажи.

Міжнародний гросмейстер з м. Івано-Франківська здо­була на турнірі 27 очок і лише на один заліковий бал випередила Тамару Тансик­кужину з Російської Федерації. Дар’я Ткаченко із Сніжного, яка намагається отримати громадянство Росії, а поки виступає під прапором Міжнародної федерації шашок, з 24 очка­ми в активі замкнула трійку призерів. Завдяки вікторії Балтажи і гідному результа­ту одеситки Вікторії Мо­тричко українській жіночій збірній також вдалося вибо­роти перше командне місце.

Тим часом у чоловічій частині програми наш Юрій Анікеєв виборов «бронзу». Українець набрав 13 очок і одним балом у загальному доробку поступився чемпіону світу росіянину Олександру Шварцману. Харків’янин мав шанс приміряти срібну медаль, але за додатковими показ­никами поступився пред­ставнику Камеруну Жан- Марку Джофангу, з яким набрав однакову суму балів. У командній першості наші чоловіки (Юрій Анікеєв, Артем Іванов та Юрій Боб­ков) вперше в історії незалежної України фінішували другими.

17.10.2015



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання