« на головну 18.05.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1249)
18
Квітень
 
Інтерв’ю
 
СЕРГІЙ БИЗОВ: «МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЗРОСТАННЯМ АВТОРИТЕТУ ПРОФСПІЛОК У СУСПІЛЬСТВІ»

СЕРГІЙ БИЗОВ: «МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЗРОСТАННЯМ АВТОРИТЕТУ ПРОФСПІЛОК У СУСПІЛЬСТВІ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

Ювілейні старти на Черкащині

Ювілейні старти на Черкащині

Фінальні змагання ХХ обласної міжгалузевої спар­такіади профспілок Черкаської області відбулися на базі спортивного комплексу обласної дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резер­ву. У змаганнях із шахів, шашок, настільного тені­су, г рьового спорту, армспорту, легкоатлетичного кросу, перетягування канату змагалися представ­ники 12 обласних галузевих профорганізацій.

Іван Манько

спеціально для «ПВ»

Упродовж року галузеві профоб’єднання провели два ета­пи змагань. Масові спортив­ні свята відбулися в галузях охорони здоров’я, соціальної сфери, держустанов, культури, енер­гетиків та ін.

На урочистому відкритті змагань присутніх привітали голова Федера­ції профспілок Черкаської області Петро Шевченко, голови обласних галузевих профоб’єднань, голова об­ласного фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Юрій Мрач­ковський, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Вікторія Кара, заступник начальника обласного центру «Спорт для всіх» Сергій Бражник, перший віце-президент відділення НОК України в Черкась­кій області Микола Холоденко.

Відповідно до Положення про спартакіаду профорганізації були розподілені на три підгрупи. У на­пруженій спортивній боротьбі серед команд І групи перемогу виборола команда працівників охорони здоров’я, яка лише на п’ять очок випе­редила освітян, почесне третє місце посіли представники держустанов.

У ІІ групі впевнено перемогли представники профспілки праців­ників культури, другими виявилися представники хімічної та нафтохі­мічної галузей промисловості, тре­тю сходинку п’єдесталу пошани по­ділили профоб’єднання працівників соціальної сфери та енергетики й електротехнічної промисловості.

Серед команд ІІІ групи перемо­гла команда працівників торгівлі, «срібло» дісталося спортсменам профспілки працівників пенсійного фонду, замкнули чільну трійку представники профспілкової орга­нізації УДППЗ «Укрпошта».

Програма спартакіади передба­чала й проведення змагань із дартсу серед керівників галузевих проф­спілкових об’єднань. За активної підтримки учасників і вболівальни­ків перемогу здобув голова проф­спілки працівників хімічних та на­фтохімічних галузей промисловості Володимир Шепель, на другому міс­ці – заступник голови обласної орга­нізації працівників державних уста­нов Юрій Березюк, третю сходинку поділили голова профспілок облас­ті Петро Шевченко та представник профспілки працівників освіти і на­уки Світлана Панченко.

Переможці змагань і призери отримали заслужені медалі та гра­моти від Федерації профспілок об­ласті, а команди-переможці були нагороджені пам’ятними кубками.

 

 

 ОСВІТЯНИ ЗАКАРПАТТЯ ЗМАГАЛИСЯ НА ФУТБОЛЬНОМУ І ВОЛЕЙБОЛЬНОМУ МАЙДАНЧИКАХ

  ХІ обласна спартакіада закладів та установ осві­ти Закарпаття проходила у три етапи. Навесні серед 18 команд було визначено кращих у ша­хах, шашках і настільному тенісі, а восени пе­реможці чотирьох зон здобули право грати у фіналі з міні-футболу, чоловічого та жіночого во­лейболу. Організаторами спартакіади виступи­ли департамент освіти і науки, молоді та спор­ту облдержадміністрації та обласна організація профспілки працівників освіти і науки України за сприяння обласної ради ФСТ «Україна».

Сергій Баранчиков

спеціально для «ПВ»

На змаганнях заключно­го етапу спартакіади її учасників привітали голова Закарпатської обласної організації проф­спілки працівників освіти і на­уки Тетяна Повханич, голова Закарпатської облпрофради Іван Король і заступник Ужго­родського міського голови Володимир Фленько.

У змаганнях чотирьох кращих команд футболістів перемогу здобули освітяни Перечин­ського району. У жіночому волейболі не було рівних ко­манді з міста Хуст, а у чолові­ків у цьому виді найсильні­шими виявилися волейболіс­ти Свалявського району.

Надзвичайно цікаво прохо­дили змагання із сімейних стартів, у яких взяли участь 15 родин освітян із різних міст і районів краю. У підсум­ку перше місце впевнено здобула сім’я Мартинич (Тя­чівський район), друге – ро­дина Сінчак (Мукачівський район), третє – сім’я Турян­чик (місто Мукачево).

Нагороди призерам в окре­мих видах вручили директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержад­міністрації Маріанна Кляп, голова обкому профспілки Тетяна Повханич, головний суддя спартакіади – суддя Національної категорії Ана­толій Плєханов, а подарунки сім’ям-призерам – голова обласної ради ФСТ «Україна» Владислав Кушнірчук.

02.12.2013



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

08.05.2024 21:25

08.05.2024 21:01

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання