« на головну 18.05.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1249)
18
Квітень
 
Інтерв’ю
 
СЕРГІЙ БИЗОВ: «МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЗРОСТАННЯМ АВТОРИТЕТУ ПРОФСПІЛОК У СУСПІЛЬСТВІ»

СЕРГІЙ БИЗОВ: «МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЗРОСТАННЯМ АВТОРИТЕТУ ПРОФСПІЛОК У СУСПІЛЬСТВІ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

Міцне здоров’я - успішне життя

Міцне здоров’я - успішне життя

Згідно з постановою президії обкому профспіл­ки працівників житлово-комунального господар­ства, місцевої промисловості та побутового обслу­говування населення та обласної організації ФСТ «Спартак» цьогоріч VI обласна галузева спартакіа­да відбувалася у два етапи.

Вадим Обухівський

спеціально для «ПВ»

На першому етапі до змагань долучилися понад три тися­чі спортсменів-аматорів – представників трудових ко­лективів підприємств та ор­ганізацій ЖКГ, місцевої промисло­вості та побутового обслуговування населення. А от у фінальному раун­ді на базі пансіонату «Лазур» непо­далік Севастополя за перемогу в семи видах спорту (шахи, шашки, настільний теніс, дартс, стрільба з пневматичної гвинтівки, гирьовий спорт, пляжний волейбол) змагали­ся кращі 168 спортсменів.

Відмінна організація спартакіа­ди, змога чудово відпочити, гарне харчування, добрі побутові умови – усе це є своєрідним заохоченням кращих учасників фізкультурного руху. Утім, загальний позитивний настрій не позначився на спортив­них результатах учасників фіналь­ної частини спартакіади. Серед оди­надцяти збірних команд підпри­ємств галузі, які взяли участь у фі­нальних змаганнях, перше місце у напруженій боротьбі здобула, по­вторивши минулорічний успіх, ко­манда КП «Дніпроводоканал». Дру­ге місце вибороли представники КВП ДМР «Міськводоканал» м. Дні­продзержинська, третіми фінішува­ли спортсмени КП «Дніпропетров­ський електротранспорт».

Високими спортивними результа­тами в особистому заліку відзначи­лися такі спортсмени-аматори, як Андрій Гулак, Аліса Злиденко, Де­нис Денесюк, Євген Циганков (КП «Дніпроводоканал»), Максим Клев­цов, Валерій Матвієнко, Василь Кон­дюк (КВП ДМР «Міськводоканал», м. Дніпродзержинськ), Раїса Вінтен­ка (КП «Дніпропетровський міське­лектротранспорт»), Ігор Абрамов, Олена Лановенко, Тетяна Репічева (КП «Міськсвітло»), Олександр Субо­тін, Анатолій Куликівський, Сергій Артеменко (КП «Криворіжтепломе­режа»), Оксана та Анастасія Реуцко­ви, Віталій Бондар (ДМУ Держсане­підемслужби), Віктор Іванченко, Олександр Шевченко, Володимир Майборода (КП «Дніпродзержинсь­ктепломережа»), Сергій і Віталій Ро­манюха (КП «Трамвай», м. Дніпро­дзержинськ), Марина Ключникова (КП «Жовтоводський водоканал»), Дмитро Синчук (КП «Синельників­ський водоканал»).

Учасники змагань висловили сло­ва подяки на адресу галузевого обко­му профспілки та її голови Миколи Івановича Бабченка за дієву під­тримку фізкультурного руху в тру­дових колективах, постійне прагнен­ня президії обкому профспілки орга­нізовувати свою роботу на користь людей праці. Адже щоразу проведен­ня спартакіади – це не лише підви­щення спортивної майстерності, на­буття змагального досвіду й відчут­тя ліктя в командній боротьбі за честь свого трудового колективу, а й можливість учасникам змагань по­спілкуватися, міцнити корпоратив­ні та галузеві відносини.

 

25 РОКІВ СПОРТИВНИХ СТАРТІВ І ПЕРЕМОГ

Ювілейна ХХV спартакіада шкіл-інтернатів, яка нині проводиться лише в Закарпатській області, відбулася на базі Перечинської школи-інтернату. Організували спортивне свято департамент освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації та Закарпат­ська обласна рада ФСТ «Україна».

Сергій Баранчиков

спеціально для «ПВ»

У турнірі з міні-футболу переможцем виявила­ся команда господарів змагань, а в турнірі з волейболу серед дівчат пе­ремогли представниці Ниж­ньоворітської школи-інтернату. У змаганнях із легкоат­летичного чотириборства, які передбачали бігові дисци­пліни, стрибки у довжину та кидання м’яча, найкращими стали юні спортсмени з Пе­речина, а в індивідуальному заліку перемогли представ­ники цієї ж команди Каріна Морозова та Іван Шандор.

У загальнокомандному залі­ку головна суддівська колегія спартакіади на чолі із суд­дею національної категорії Анатолієм Плєхановим ви­знала переможцем команду Перечинської школи-інтернату. На другому місці фіні­шували юні спортсмени Нижньоворітської школи-інтернату, третіми стали представники Буштинської гімназії-інтернату.

Переможці змагань у ко­мандному та індивідуально­му заліку були нагороджені кубками, медалями, дипло­мами та пам’ятними пода­рунками організаторів і спон­сорів змагань, які вручили го­лова обласної ради ФСТ «Україна» Владислав Кушнір­чук, заступник голови облас­ного відділення НОК України Василь Машика, заступник го­лови Перечинської РДА Іван Погоріляк, головний суддя спартакіади Анатолій Плєха­нов і директор Перечинської школи-інтернату Василь Коба.

 

ПОБАЖАЛИ ПОДАЛЬШИХ ПЕРЕМОГ

У Федерації профспілок Рівненської області сердечно вітали Анастасію Тур­чин – бронзову призерку чемпіонату Європи з дзюдо серед юніорів та юні­орок віком до 21 року, який проходив у місті Сараєво (Боснія і Герцеговина), та заслуженого тренера України, тре­нера обласного комплексного ДЮСШ «Авангард» Михайла Романкевича.

Профінформцентр ФПО

спеціально для «ПВ»

Для вихованки Рівненської обласної організації ФСТ «Україна» «бронза» конти­нентальної першості – не перша нагорода. Адже за плечима юної спортсмен­ки чимало перемог, які, звичайно ж, далися їй ви­снажливими тренування­ми та важкою працею.

Слова вдячності за здо­буту для України та Рів­ненщини перемогу спортсменці та її тренеру від імені всіх членів профспілки висловив го­лова Федерації профспі­лок області Микола Шер­шун, який щиро побажав Анастасії Турчин подаль­ших успіхів і перемог.

Наступним відповідаль­ним стартом для рівнен­ської дзюдоїстки стане чемпіонат світу, який проходитиме 24–27 жов­тня ц. р. у м. Любляна (Словенія).

 

ЗЕВІНА ПЕРЕМАГАЄ НА ЕТАПАХ КС

Українська плавчиня Дарина Зевіна на етапах Кубка світу FINA з плавання на короткій воді здобула низку перемог.

На IV етапі Кубка світу, який проходив у Дубаї, Дарина здобула дві ме­далі: спортсменка вияви­лася найкращою на дис­танції 200 метрів на спині та фінішувала третьою на 50-метрівці у цій самій дисципліні.

Повторила переможний заплив на 200-метрівці на спині наша співвітчизниця і на наступному етапі Куб­ка світу, який відбувся у Катарі. Дарина Зевіна фіні­шувала першою, другою стала японська спортс­менка Саяке Акасе, тре­тьою – угорська плавчиня Катінка Хоссу. Ще одне «золото» Катару Дарина здобула на дистанції 100 метрів на спині. А от на 50-метрівці українка по­кращила результат Дубаї, зійшовши на срібну схо­динку п’єдесталу пошани. «Золото» дісталося Олек­сандрі Урбанчук (Польща), «бронза» – Саяке Акасе.

 

РЕКОРДНА ПЕРЕМОГА ХАРЛАН

Днями заслужену нагороду нарешті отримала найкраща спортсменка країни останнього літнього місяця Ольга Харлан. Причому найкращою нашу шаблістку визнано вже вшосте, що є абсолютним рекордом серед вітчизняних атлетів (екс­пертна комісія НОКУкраїни визначає кращого спортсмена місяця з 2005 року).

Як уже інформували «ПВ», на світовій першості в Будапешті українка стала чем­піонкою світу в особистій першості, а за кілька днів разом із Галиною Пун­дик, Оленою Вороніною та Аліною Комащук піднялася на найвищу сходинку п’єдесталу пошани ще й в командному турнірі.

Разом зі спортсменкою нагороду найкращого тренера серпня отри­мав її особистий наставник Артем Скороход, який нагадав присут­нім, що цього сезону Олі вдалося зібрати всі титули й завершити сезон лідером світового рейтингу.

27.10.2013



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

08.05.2024 21:25

08.05.2024 21:01

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання