« на головну 18.05.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1249)
18
Квітень
 
Інтерв’ю
 
СЕРГІЙ БИЗОВ: «МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЗРОСТАННЯМ АВТОРИТЕТУ ПРОФСПІЛОК У СУСПІЛЬСТВІ»

СЕРГІЙ БИЗОВ: «МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЗРОСТАННЯМ АВТОРИТЕТУ ПРОФСПІЛОК У СУСПІЛЬСТВІ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт
Спорт
  «Металіст» не витримав темпу
«Металіст» не витримав темпу Черговий тур української Прем’єр-ліги мав або підтвердити здогадки тих, хто мріяв про появу третьої сили у вітчизняному елітному дивізі­оні, або спростувати навіть думку про спроможність когось втрути­тись у «розбірки» між Києвом і Донецьком. Нещодавня перемога «Мета­ліста» над «Шахтарем», здавалося, значно посилила позиції перших, од­нак програш харків’ян динамівцям знову таки повернув статус кво у розподіл місць у турнірній таблиці.
 
Спорт
  «Динамо» уп’яте поспіль залишилося без кубка
«Динамо» уп’яте поспіль залишилося без кубка За волею жереба вболівальникам у мат­чах 1/8 фіналу Кубка України було запро­поновано кілька справжніх «страв від шефа», однак безумовною родзинкою футбольного вечора стало принципове протистояння флагманів вітчиз­няного футболу – столичних дина­мівців і до­нецьких гірників.
 
Спорт
  Доросла спартакіада з молодечим завзяттям
Доросла спартакіада з молодечим завзяттям Регіональна спартакіада у Закарпатті розміняла тре­тій десяток років! Цьогоріч, як і завжди, фінальні зма­гання ХХ обласної міжгалу­зевої спартакіади профспі­лок, яка в урочистій обста­новці була відкрита на ужго­родському стадіоні «Аван­гард», стали справжнім свя­том спорту та здоров’я.
 
Спорт
  «Олімпійський» заповнив трибуни
«Олімпійський» заповнив трибуни Після реконструкції гос­тинно відчинила двері убо­лівальникам головна спор­тивна арена Євро–2012 – НСК «Олімпійський». Без­посередніми свідками уро­чистої церемонії відкрит­тя стадіону на трибунах були майже 60 тисяч гля­дачів, а багатомільйонна аудиторія телеглядачів спостерігала трансляцію з місця події біля екранів своїх телевізорів.
 
Спорт
  Запорожці визначили кращих
Запорожці визначили кращих Раз на два роки у Запо­ріжжі проводиться об­ласна міжгалузева спар­такіада. Тож цього року змагання відбувалися на чотирьох спортивних об’єктах міста, а участь у них взяли понад 300 спортсменів-аматорів, які захищали спортивну славу галузе­вих профспілок.
 
Спорт
  Тріумф українців у Москві
Тріумф українців у Москві У столиці Росії на чемпіонаті сві­ту з сучасного багатоборства, який тривав із 8 по 14 вересня, за­галом узяло участь 177 спортсме­нів із 36 країн світу. Україну пред­ставляли 8 спортсменів, але по закінченні змагань в активі вітчизняних майстрів сучасного пен­татлону (стрільба, фехтування, плавання, кінний спорт і біг) зна­чилося чотири нагороди: по дві зо­лоті та бронзові медалі
 
Спорт
  Назустріч Хею?
Назустріч Хею? Віталій Кличко у ніч проти неділі на збудованому спеціально до Євро-2012 стадіоні у Вроцлаві в поєдинку проти улюбленця місцевої публіки Томаша Адамека захистив свій титул чемпіона світу за версією WBC у суперважкій категорії.
 
Спорт
  І з Фрателло не пофартило
І з Фрателло не пофартило Збірна України не спромоглася по­долати перший груповий бар’єр фінальної частини чемпіонату континенту, який в останній день літа стартував у Литві. Здобув­ши дві перемоги у п’яти матчах, підопічні Майка Фрателло посіли лише четверте місце у групі «D», а відтак змушені були пакувати ва­лізи й повертатися додому.
 
Спорт
  Третій шанс для «Вітязя»
Третій шанс для «Вітязя» Здобувши перемогу в ні­мецькому Ерфурті над представником Узбе­кистану Русланом Ча­гаєвим, росіянин Олек­сандр Повєткін вибо­ров пояс «регулярного» чемпіона WBA, а від­так – і право на ти­тульний поєдинок із «суперчемпіоном» Во­лодимиром Кличком.
 
Спорт
  У пошуку своєї гри
У пошуку своєї гри Триває підготовка національної збірної команди України до чем­піонату Європи, що в останній день серпня стартує у Латвії. Головна команда країни взяла участь у представницькому турнірі «Sport Toto World Cup», який проходив у турецькому міс­ті Ізмір.
 

Сторінки: « 31 32 33 34 35 36 37 38 39

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

08.05.2024 21:25

08.05.2024 21:01

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання