« на головну 25.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Що відбувається?

Глобальні профспілки наголошують на пріоритетності розвитку української економіки

Глобальні профспілки наголошують на пріоритетності розвитку української економіки

19 березня у столичному Бу­динку спілок відбулась робо­ча зустріч керівництва ФПУ із заступником генерального секретаря Глобального со­юзу ІndustriALL Кемалем Оз­каном та керівниками всеукраїнських профспілок, що входять до цієї організації.

З аступник Голови ФПУ Володи­мир Саєнко гостинно привітав членів Глобального союзу ІndustriALL у відновленому Бу­динку спілок та побажав їм по­дальшого зміцнення зв’язків із своїми парт­нерами з інших країн у боротьбі за покращен­ня умов праці трудящих та права профспілок.

У зустрічі взяли участь заступники Голо­ви ФПУ Олександр Шубін, Євген Драп’ятий, член виконкому ІndustriALL, голова Атомпрофспілки України Валерій Матов, голова Профспілки металургів і гірників України Сергій Комишев і його заступник Олександр Рябко, заступник голови Незалежної проф­спілки гірників України Наталя Левицька, регіональний секретар Глобального союзу ІndustriALL Вадим Борисов, фахівці Депар­таменту міжнародних зв’язків апарату ФПУ.

Під час розмови неодноразово наголошува­лося, що промисловість в Україні складає осно­ву національної економіки, тому її стабільний розвиток є тим локомотивом, що здатен забез­печити успішне проведення реформ в усіх сфе­рах економічного життя країни. Кемаль Озкан повідомив, що 12 українських профспілок – членських організацій ІndustriALL під час зу­стрічі з представниками профспілок країн За­хідної Європи, що відбулась 18 лютого в м. Ки­єві, обговорили Маніфест із розвитку промис­ловості України та ухвалили Резолюцію.

За оцінкою учасників цього міжнародно­го форуму, загострення проблем у соціально- трудовій сфері в Україні (до чого також при­вернула увагу моніторингова місія ЄКП/ ПЄРР в лютому ц. р.) зобов’язує профспілки активізувати солідарні дії з метою зміцнен­ня профспілкового руху й забезпечення за­конних прав та інтересів трудящих.

Про це йшлося на прес-конференції в ін­формагенції «УНІАН» за підсумками візиту делегації Глобального союзу ІndustriALL в Україну, де було оголошено про об’єднання зусиль з українськими профспілками задля вирішення питань подальшого розвитку ві­тчизняної промисловості та недопущення зниження існуючого рівня трудових прав та соціальних гарантій для українських працівників.

Профспілки висловилися за ефективний соціальний діалог і домовились оприлюдню­вати інформацію про дії компаній, які пору­шують права трудящих і профспілок.

ПРЕС-ЦЕНТР ФПУ

 


Працівники ПрАТ «Укрпрофтур» отримали дипломи АПСВТ

З метою здобуття другої вищої освіти та на ви­конання постанови Наглядової ради Приват­ного акціонерного товариства «Укрпрофтур» «Про навчання працівників системи ПрАТ «Укрпрофтур» в Академії праці, соціальних відно­син і туризму», 13 працівників системи ПрАТ «Укрпрофтур» отримали другу вищу освіту ОР «Магістр», заочної форми навчання, із спеціаль­ностей «Менеджмент», «Підприємництво, тор­гівля, біржова діяльність», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Маркетинг».

У рочисте вручення дипломів відбулося у приміщенні ДП «Готельний комплекс «Турист» ПрАТ «Укрпроф­тур» на чолі з головою Наглядової ради Товариства Яремою Жугаєвичем, ректором Академії праці, соці­альних відносин і туризму Вікторією Буяшенко та пре­зидентом ПрАТ «Укрпрофтур» Сергієм Стрільцем.

Щиро вітаємо керівників дочірніх підприємств та акціонерних товариств, заснованих за участю ПрАТ «Укрпрофтур», та працівни­ків апарату Правління ПрАТ «Укрпрофтур», відтепер уже випускни­ків Академії праці, соціальних відносин і туризму 2019 року та ди­пломованих фахівців, на яких покладаємо багато сподівань та бажа­ємо не зупинятися на досягнутому, ніколи не сумніватися у своїх силах, сміливо йти вперед та з кожним днем підкорювати нові вер­шини на благо спілчан ФПУ.

Успіхів вам!

АПАРАТ ПРАВЛІННЯ ПрАТ «УКРПРОФТУР»

24.03.2019



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання