« на головну 27.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Особистість

«Твої рядові, залізниця!»

«Твої рядові, залізниця!»

Наталія КОСОВСЬКА

інженер групи техдокументації дистанції сигналізації та зв’язку Одеса-Сортувальна

Нещодавно відсвятку­вала свій ювілей та 40-річчя безперервно­го трудового стажу на Одеській залізниці елек­тромеханік Тамара Ісаа­ківна Беспалова.

Тамара Ісааківна – уро­дженка смт Плетений Ташлик Кіровоградської області. У 1973 році, після закінчення Київського електромеханічного технікуму залізничного транспорту ім. М. Островського, здобула кваліфі­кацію технік-електрик і як моло­дий спеціаліст була направлена на роботу до Одеської залізниці. Тож із серпня 1973 року й до сьо­годні Тамара Беспалова працює на дистанції сиг-налізації та зв’яз-ку Одеса-Сортувальна.

Усе життя тру­дівниці пов’язане із залізницею. Електромонтер, електромеханік СЦБ – на цих поса­дах незмінно на од­ному місці й сум­лінно пропрацювала вже понад 40 років. Тамара Ісааківна ре­монтує реле та блоки СЦБ набір­ної та виконавчої груп, і за всі роки не трапилося жодного ви­падку відмови приладу з її вини. Саме завдяки таким звичайним рядовим співробітникам нашої дистанції трима­ється Одеська за­лізниця. Щодня електромеханік Тамара Беспалова на своєму робочо­му місці ремонтує та регулює реле і блоки, тож при­строї СЦБ працю­ють нормально, забезпечуючи без­пеку руху потягів. Черговий по станції готує маршрут прийому потягу, натискає кнопку та від­криває сигнал, на вхідному сиг­налі станції вмикається зелений вогонь, машиніст керує потя­гом, і пасажири, які їдуть у ньо­му, можуть бути впевнені, що без запізнення дістануться пункту свого призначення за­вдяки безперебійній роботі при­ладів. Так було, є і буде завжди, доки працюватиме наша рідна залізниця.

Тамара Ісааківна передає свій великий досвід молодим співро­бітникам, вона дуже любить свою роботу та рідний трудовий колектив. У вільний від роботи час читає, займається рукоділ­лям, слухає музику, полюбляє працювати на дачі, мандрувати, захоплюється народною меди­циною (лікарськими травами).

На роботі зустріла й свою долю та справжнє кохання. Чо­ловік Павло Олегович Беспалов – старший механік Пересипської бригади СЦБ. Живе подружжя в мирі, дружбі, повазі, розумінні та злагоді ось уже більше 38 ро­ків, виростили та виховали двох чудових доньок, а нині допома­гають доньці виховувати онука Владика. Тамара Ісааківна – ак­тивний член профспілки, разом із чоловіком не пропускають жодної поїздки, організованої профспілковим комітетом на­шої дистанції: в ліс по гриби, до зоопарку м. Миколаєва, Карпат та Криму, театру, кіно, на фут­бол тощо. А ще вона гарна госпо­диня, дуже смачно готує, випі­кає кулінарні шедеври. Її вміння і талант кухаря передалися ону­кові, який наразі навчається в кулінарному училищі.

У повсякденному житті наша Тамара є простою, скромною, до­брою людиною та дуже душев­ною жінкою. Якщо когось із пра­цівників дистанції спіткало горе, неприємності або просто життєві негаразди, вона першою запропонує та надасть посильну допомогу.

Працюючи на Одеській заліз­ниці понад 33 роки, спілкуючись із тисячами різних людей, таку добру та щиру людину, як Тама­ра Ісааківна зустрічаю вперше. І якби був на залізниці орден «Душа дистанції», то його по праву слід було б вручити елек­тромеханіку Тамарі Ісааківні Беспаловій, яка гідна цієї висо­кої нагороди.

Співробітники КІПу СЦБ, ке­рівництво та профспілковий ко­мітет дистанції сигналізації та зв’язку Одеса-Сортувальна віта­ють колегу з ювілеєм та бажають їй удачі на життєвому та трудо­вому шляху, міцного здоров’я, сімейного щастя та затишку.

16.03.2014



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання