« на головну 24.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





10 ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

 

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та уста ­нов фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спор­ту! Від щирого серця вітаю вас із Днем фізичної культури і спорту – святом здорових, цілеспрямованих людей!

Фізичне виховання – це здоров’я нації. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю. Сьогодні, в час найтяжчих випро­бувань для України, це свято є уособленням величі та сили духу, мужності та патріотизму наших людей.

Збільшення лав шанувальників фізичної культури і спорту, яке спостері­гається нині, – добра ознака утвердження в суспільстві ідеалів людської краси і духовного здоров’я, прагнення людини до самовдосконалення. Не­хай цей приклад стане поштовхом для подальшого розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних спортсменів та продовженням славних традицій українських спортсменів. Отже, наше спільне завдання – залучати в спор­тивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але най­головніше створити для цього відповідні умови. Тому підтримка фізкуль­турно-спортивного руху в нашій країні, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів є одним з пріоритетів діяльності профспілок та спортивних товариств.

У цей святковий день щиро бажаю всім фахівцям галузі, тренерам, спортсменам і їхнім родинам миру, добробуту, міцного здоров’я, а також на­снаги на нові рекорди та спортивні досягнення в ім’я процвітання України!

ГРИГОРІЙ ОСОВИЙ, ГОЛОВА ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

Шановні колеги та друзі!

Від імені багатотисячної Профспілки працівників культури України дозвольте привітати всіх працівників сфери фізичної куль­тури і спорту, тренерів, спортсменів, ветеранів спорту та прихиль­ників здорового способу життя з нагоди Дня фізичної культури і спорту України – свята здоров’я, молодості, мужності та краси.

Україна завжди славилася сузір’ям фізично загартованих і та­лановитих людей, які прикрашають найвищі сходинки спортивних п’єдесталів світу. Сьогодні, у надскладний для України воєнний час, наша спортивна спільнота демонструє свою майстерність не тільки на стадіонах і в спортивних залах, а й захищає державу зі зброєю в руках, допомагає волонтерською діяльністю фронту та потерпілим від збройної російської агресії. Ми вдячні всім спортс­менам за успішні виступи на європейській та світовій арені. Нехай їхній приклад буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури та спорту в усіх містах та селах, взірцем для юних україн­ців. Адже саме загартовані, фізично сильні, патріотично виховані люди є надійною опорою та запорукою нашої перемоги у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність.

У цей святковий день бажаю всім вам надміцного здоров’я, фі­зичного гарту, підкорення нових спортивних вершин та довгоочі­куваного миру!

З повагою до кожного

ЛЮДМИЛА ПЕРЕЛИГІНА, ГОЛОВА ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ

02.10.2022



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів








 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання