« на головну 25.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Вихідні з новинками вуличної їжі

Цими вихідними в Києві відбувся цікавий і доволі незвичайний фестиваль, присвячений вуличній їжі. Ніхто не заперечить, що кожен із нас хоча б раз у житті або навіть частіше, зголод­нівши, змушений був поспіхом перекусити на вулиці, а дехто навіть полюбляє таку кухню. Існує багато думок і різних по­глядів стосовно швидкого харчування, але, безсумнівно, що вулич­на їжа має своїх прихильників і навіть, чого гріха таїти, постійних клієнтів.

Організатори фестивалю насамперед мали на меті представити гостям свята різноманіття та багатогранність культури вуличного харчування. Дійство розгорнулося на території столичного ВДНГ у Голосіївському районі. Музика і веселі конкурси піднімали настрій відвідувачам, а учасники фестивалю пропонували своїм шануваль­никам кулінарні шедеври, зроблені просто на їхніх очах. Я, звісно, не кулінарний експерт, але більшість страв мали доволі апетитний вигляд, готувалися «на очах» у клієнтів і просто просилися, аби їх скуштували. Всі охочі мали змогу почастуватися бургерами з різноманітними допо­вненнями, спробувати піцу, суші, запечені на грилі м’ясо, овочі, гриби. Ятки з різноманітними смаколиками: кексами, тістечками, пирогами, цукерками, шоколадом тощо – збирали навколо величезну юрбу дітей та їхніх батьків. Особливо гарно виглядали кекси, прикрашені свіжими фруктами та ягодами, їх навіть шкода було їсти. Відвідувачі були у захоплені від багатьох смачних страв, які, крім того, надзвичайно цікаво представля­ли кухарі, адже всім відомо, що презентація – це половина успіху. Просто на очах глядачів вони готували хін­калі, одразу пропонуючи спробувати страву, різноманітні салати, овочі на грилі. Гостям свята пропонували освіжитися незвичними соками та лимонадами. Наприклад, напій із м’яти та огірків мене приємно здивував. Також цікавим виявився метод приготування чіпсів з цілої картоплі на паличці. Була тут і східна кухня, але не тільки звичні всім суші, а й локшина з різноманітною начинкою та соусами, м’ясо з овочами, смажене на пательні з вогнем. Найсміливіші відвідувачі наважилися взяли участь у конкурсі зі швидкого поїдання бур­герів. Як на мене, фестиваль виявився дуже кльовий і цікавий. Адже тут можна було чудово провести час із друзями або ж просто поспілкуватися з незнайомими людьми, бо ж усі зібралися, аби гарно провести час, а в такій чудовій атмосфері й спільну мову знайти завжди легше.















 Фото автора

22.06.2014
 
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання