« на головну 23.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





16 ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ РАДІО, ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА ЗВ’ЯЗКУ!

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Інформаційна сфера є важливою складовою суспільного життя. Теле­бачення, радіо та зв’язок роблять наше життя динамічним і комфорт­ним. Завдяки вашій щоденній наполегливій праці ми щодня дізнаємо­ся про події в Україні і за кордоном, що допомагає відчути причетність до процесів сучасності, оперативно отримувати з перших рук виваже­ну та достовірну інформацію.

У цей святковий день зичу вам наснаги у праці, невичерпного джере­ла енергії, натхнення та оптимізму, втілення професійних задумів. Добра вам, миру, щастя і родинного затишку!

З повагою

Григорій ОСОВИЙ,

Голова Федерації профспілок України


Шановні друзі!

Профспілка працівників культури України щиросердно вітає багатоти­сячну армію журналістів, режисерів, операторів, інженерів, всіх праців­ників вітчизняних мас-медіа, теле- та радіокомунікацій з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку України.

Сьогодні неможливо уявити життя без сучасних засобів зв’язку та ін­формаційних технологій, адже ми живемо в інформаційному суспіль­стві, де обмін знаннями й інформацією, спілкування між людьми від­буваються миттєво. Тож робота кожного медійника надзвичайно важлива для суспільства в цілому.

Саме завдяки всім вам скорочуються відстані між містами і людьми, формується світогляд та думка громадян, стає цікавим та змістовним життя нашої країни. Бути представником цієї професії водночас і честь, і відповідальність.

Ви завжди залишаєтеся вірними стандартам і принципам цивілізованої журналістики, доносите до глядачів та слухачів слово правди, неупе­реджену й об’єктивну інформацію про те, що відбувається в Україні та світі. Особливо це важливо саме сьогодні, коли проти нашої держави ці­лодобово ведеться інформаційно-пропагандистська війна. Найчастіше працівникам сфери мас-медіа доводиться працювати в надзвичайно складних, емоційно напружених і небезпечних умовах. Тож засвідчуємо почуття глибокої пошани та щирої вдячності за ваш героїчний творчий труд, високий професіоналізм та громадянську позицію. Пишаємося тим, що ви є членами Профспілки працівників культури України.

Бажаємо кожному з вас професійного успіху, творчого неспокою та на­снаги, постійного пошуку нових тем та ідей! Нехай збільшується коло ва­ших шанувальників та вдячних прихильників, а ваші новини на всіх теле­каналах та радіохвилях будуть лише добрими!

Миру, добра та злагоди вам та вашим близьким!

З глибокою повагою,

Людмила ПЕРЕЛИГІНА,

голова Профспілки працівників культури України


Шановні колеги!

Від імені Профспілки працівників зв’язку України щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Галузь зв’язку та сфера інформатизації є вагомою складовою україн­ської економіки, була і залишається основним фундаментом для по­будови інформаційного суспільства, її технічний розвиток визначає і впливає на міжнародний імідж і обороноздатність країни. Сьогодні галузь стрімко розвивається, що дає змогу здійснювати соціальні проекти, підвищувати ефективність бізнесу, оперативно інформува­ти про події, що відбуваються у світі.

У день професійного свята дякую ветеранам, які своєю самовідданою працею розбудовували галузь і продовжують сприяти її розвитку. Ви­словлюю подяку нинішньому поколінню зв’язківців, які гідно продо­вжують славні традиції своїх вчителів та наставників. Упевнений, що професіоналізм і кращі традиції трудових колективів дозволять нам і надалі примножувати науково-технічний потенціал галузі, адже від нашої з вами надійної та ефективної роботи залежить не тільки гідне існування держави, а й якість життя кожного громадянина.

Бажаю всім працівникам радіо, телебачення та зв’язку здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у роботі, втілення всій мрій і сподівань!

З повагою,

Микола СТАРОДУБ,

голова Профспілки працівників зв’язку України

19.11.2016



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів








 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання