« на головну 25.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Профспілці авіапрацівників України – 80 років!

Шановні спілчани!

Щиро вітаємо вас із 80-річчям з дня заснування Профе­сійної спілки авіапрацівників України!

Впродовж багатьох десятиліть Профспілка стоїть на захисті трудових, соціально-економічних прав працівників, розвиває соціальний діалог, дбає про належні умови праці, оздоровлення працівників та членів їх сімей, залучає спілчан до спортивних і культурно-масових заходів, допомагає вете­ранам. Попри всі труднощі сьогодення Профспілка авіапраців­ників України ефективно реалізовує статутні завдання, профактив галузі робить все можливе для збереження організацій­ної структури та єдності членів профспілки.

Переконані, що у час непростих для нашої країни випробу­вань галузева Профспілка разом з Федерацією профспілок України зможуть консолідувати свої зусилля для захисту тру­дових прав працівників і недопущення зниження рівня їх соці­ального захисту.

Бажаємо Профспілці подальших успіхів у діяльності, спілча­нам – мирного неба, міцного здоров’я, нових досягнень, ста­більної роботи і достатку.

З повагою

Григорій ОСОВИЙ,


ГОЛОВА ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

Цими днями відзначає свій ювілей і Голова Профспілки авіапрацівників України Іван Давидович ЗВІННИК, який майже 40 років працює на керівних посадах у Профспілці.

Великий досвід роботи з розбудови галу­зевої Профспілки та відстоювання її інтересів, захисту законних прав та інтересів працюючих, фаховість і життєва мудрість Івана Звінника до­зволяють вирішувати складні й відповідальні завдання, які по­стають перед профспілковими організаціями галузі в сучасних реаліях. За професіоналізм і натхненне ставлення до обраної справи Іван Давидович користується заслуженою повагою се­ред колег і спілчан, є авторитетним наставником для молоді.

Федерація профспілок України щиро вітає Івана Звінника з ювілеєм і бажає йому міцного здоров’я, благополуччя, успіхів і творчого довголіття.

 

Шановні колеги! Шановні спілчани!

18 січня 2015 року ми­нає 80 років з дня заснування Профе­сійної спілки авіапрацівників України. Центральний комі­тет Профспілки вітає всіх сво­їх спілчан з ювілеєм і бажає всім доброго здоров’я, успі­хів у роботі, достатку в кож­ній родині та мирного, чисто­го неба над Україною.

На довгому шляху своєї ді­яльності Профспілка завжди залишалася надійним захис­ником прав та інтересів авіа­працівників, працівників Гід­рометслужби й організацій сприяння обороні країни. Та, мабуть, ніколи не доводило­ся діяти в умовах нав’язаної нам нашими «братами» ві­йни та економічної кризи, в умовах постійного тиску на права і свободи не тільки працівників, а насамперед на права самих профспілок.

За підтримку Майдану проф­спілкам України довелось за­платити високу ціну – центр профспілкового руху Будинок профспілок був спалений си­ловими структурами вщент. Центральні комітети профспі­лок вимушено роз’єдналися територіально, але завдяки зу­силлям, насамперед керівни­цтва Федерації профспілок України, їм удається разом з територіальними об’єднаннями вишукувати можливості для об’єднання зусиль у захис­ті інтересів членів профспілок під гаслом «В єднанні наша сила!». Під таким гаслом про­водить свою роботу і Цен­тральний комітет Профспілки.

Негаразди нашого буття ще більше загартували нас у по­доланні соціальних проблем і в авіаційній галузі, і в Украї­ні. І, як записано в Гімні авіа­працівників, «хоча до Сонця ми не долетіли, зате навчи­лись високо літати», проф­спілка набула неабиякого до­свіду в захисній роботі, не втратила впливу на соціальне життя своїх членів. А всі ми разом не втрачаємо надії, що на оновлених крилах націо­нальної авіації ми долетимо до тієї омріяної, правової со­ціальної держави Україна, де всі ми, наші діти й онуки бу­дуть пишатися приналежніс­тю до її громадянства.

З ювілеєм вас, шановні друзі й колеги!

ПРЕЗИДІЯ ЦЕНТРАЛЬНОГО КОМІТЕТУ ПРОФСПІЛКИ АВІАПРАЦІВНИКІВ УКРАЇНИ

17.01.2015



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів








 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання