« на головну 20.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1247)
21
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





6 квітня – День геолога

Шановні працівники геології, геодезії та картографії!

Сердечно вітаємо вас із Днем геолога!

Цей день є святковим для всіх, хто працює на бурових май­данчиках біля свердловин і в кар’єрах, у геологічних та гео­фізичних експедиціях, хто вивчає надра, відкриває родови­ща корисних копалин і своєю працею збагачує Україну. Це також свято фахівців, які забезпечують нашу країну необ­хідною картографічною продукцією.

Ви обрали нелегку, але цікаву й дуже важливу для суспіль­ства справу. Дякуємо вам за ваш професіоналізм, вірність обраній справі та збереження трудових традицій!

Щиро бажаємо вам щастя, здоров’я, благополуччя, насна­ги, успіхів у всіх починаннях, нових відкриттів і досягнень!

З повагою,

ГРИГОРІЙ ОСОВИЙ,

В.О. ГОЛОВИ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

 

Шановні спілчани!

Традиційно геологічна, геодезична і картографічна громад­ськість України відзначає своє професійне свято – День гео­лога. Прийміть від Центрального комітету профспілки пра­цівників геології, геодезії та картографії України щирі приві­тання усім працівникам геологорозвідувальних, топографо-геодезичних і картографічних підприємств, наукових уста­нов, профільних навчальних закладів, ветеранам, широко­му профспілковому активу.

Напередодні свята в трудових колективах підприємств, ор­ганізацій, установ також проводяться відповідні заходи, на яких підбиваються підсумки роботи за минулий рік, відзна­чаються кращі працівники, складаються плани на майбут­нє. За пройдений шлях копіткої роботи геологорозвідника­ми відкрито безліч родовищ корисних копалин, в тому чис­лі вуглеводнів, рідкісних і рідкісноземельних елементів, бу­дівельних матеріалів та іншої мінеральної сировини, що дало можливість розширити та зміцнити мінерально-сировинну базу, зменшити залежність від імпорту окремих видів сировини, підвищити екологічну безпеку держави. Все це завжди виконувалось за державним замовленням та в межах його фінансування. Проводились і проводяться згідно з державними програмами топографо-геодезичні роботи, оновлюється картографічна продукція.

На превеликий жаль, національна фінансово-економічна криза прийшла в наш дім, дестабілізуючи стійке в минуло­му виконання покладених завдань, які з честю виконува­лись колективами підприємств протягом десятиліть. У пер­шому кварталі цього року, як і в попередніх, на підприєм­ствах галузей утримується вимушене безробіття, скороче­ний режим робочого часу й інші негативні соціально-економічні явища через неритмічність і неповноту фінансу­вання державного замовлення. Нелегкими зусиллями ке­рівництвом Мінприроди, Держгеонадра та керівниками підприємств і фахівців ще вдалося зберегти промисловий і кадровий потенціал галузей в цей скрутний час.

Геологорозвідники і геодезисти України – люди витривалі і терплячі, патріоти своєї професії і сподіваються на підтрим­ку нової влади, нової команди Міністерства, що ми разом перехворіємо та поборемо кризові явища, забезпечимо планомірну й ефективну працю із зміцнення мінерально-сировинної бази, вітчизняну потребу в топографічних і кар­тографічних матеріалах.

Успішній роботі, безумовно, буде сприяти політика нового Президента, Уряду з профспілками шляхом постійного соці­ального діалогу щодо вирішення соціально-економічних проблем.

Користуючись нагодою, хочу побажати всім без винятку працівникам, ветеранам, науковцям, студентам, виклада­чам родинного й особистого щастя, добробуту, міцного здоров’я, гідного рівня життя. Нехай ваша діяльність при­носить тільки радість і задоволення, а життєва енергія та оптимізм завжди будуть вірними супутниками. Миру і зла­годи вам, з наступаючим святом!

ВІКТОР СУПРУН,

ГОЛОВА ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ГЕОЛОГІЇ,

ГЕОДЕЗІЇ ТА КАРТОГРАФІЇ УКРАЇНИ

06.04.2014



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів








 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання