« на головну 23.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





19 БЕРЕЗНЯ – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО- КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ!

 
ШАНОВНІ СПІЛЧАНИ!

Прийміть мої найщиріші ві­тання з професійним святом.

На жаль цей день ми ви­мушені відзначати в період військового стану, коли во­рог намагається завдати максимальних втрат україн­ській державі, позбавити на­селення елементарних вигод цивілізованого життя, зокре­ма комунально-побутових. І водночас, це важлива для всіх нас нагода подякувати вам за мужність і невтомну працю, людям, які продемон­стрували в цей час випробу­вань високий рівень професі­оналізму та відповідальності за благополуччя кожного бу­динку, кожної родини. Завдя­ки вашій відданості справі ми можемо утримувати шко­ли, дитсадки, медичні уста­нови, інші об’єкти соціальної сфери.

Незважаючи на всі ви­клики і проблеми, ви забез­печуєте наші оселі теплом, водою та іншими комуналь­ними послугами, підтримує­те безперебійне функціону­вання об’єктів критичної інфраструктури, відновлює­те понівечені війною водо­провідно-каналізаційні, те­плові мережі, забезпечуєте благоустрій наших міст та селищ.

Шановні спілчани! Бажає­мо вам і вашим родинам най­швидшого закінчення війни, довгоочікуваного та довго­тривалого миру, міцного здоров’я, благополуччя та успіхів у нелегкій, але такій потрібній всім нам справі!

Нехай слова вдячності від людей щоденно зігріва­ють ваші серця!

З повагою,

Григорій ОСОВИЙ, Голова ФПУ

 

ШАНОВНІ СПІЛЧАНИ, КОЛЕГИ, ВЕТЕРАНИ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ!

Прийміть мої щиросердні вітання з нагоди нашого професійного свята – Дня працівників житлово-кому­нального господарства та побутового обслуговування населення України!

У цей важкий для нашої країни час, коли славні укра­їнські воїни захищають рідну землю, незалежність, свобо­ду і демократію, успішно б’ють ворога на лінії вогню, ви тримаєте важливий ко­мунальний фронт, забезпе­чуючи безперебійну роботу підприємств критичної інф­раструктури та забезпечує­те життєвонеобхідними по­слугами населення України.

В умовах воєнного стану праця працівників житлово- комунального господарства набула особливого значен­ня і прирівнюється до вій­ськового подвигу, особливо в зонах активних бойових дій.

Ризикуючи своїм життям, вам доводиться оперативно ремонтувати пошкоджені внутрішньобудинкові інже­нерні мережі, вуличне освіт­лення, відновлювати роботу зруйнованих об’єктів водо-, теплопостачання, водовід­ведення та міського елек­тротранспорту. І цей подвиг не може бути забутим.

Значний обсяг роботи, окрім захисту прав та інтересів працівників, викону­ють також наші виборні профспілкові органи усіх рівнів.

В період війни вони стали центрами і координаторами заходів щодо надання допо­моги ЗСУ, підтримки спілчан і членів їх сімей, які по­страждали від російського агресора, та вимушено пе­реселених осіб.

Символічно, що наше професійне свято відзнача­ється на початку весни, коли закінчується попередній опалювальний сезон і почи­нається підготовка до ново­го.

Цієї весни розпочнеться також контрнаступ Зброй­них Сил України і, я переко­наний, що за підтримки віль­ного, демократичного світу український народ перемо­же рашистське військо та поверне усі наші землі до кінця року!

Дякую всім і кожному за сумлінну працю, патріотизм та високий громадянський обов’язок щодо захисту су­веренітету нашої країни!

Щиро бажаю вам і вашим родинам скорішої Перемоги, встановлення довготрива­лого та стабільного миру, міцного здоров’я, щастя, до­статку, Божої благодаті та успіхів в усіх добрих спра­вах!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЇЇ ГЕРОЯМ ТА ГЕРОЇНЯМ!

З повагою,

Олексій РОМАНЮК, голова ЦК Профспілки

07.04.2023



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів








 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання