« на головну 23.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





ЗНИЖКА 39 ГРН НА ЗАМОВЛЕННЯ ТОВАРІВ ЧЕРЕЗ СЕРВІС ZAKAZ.UA

Ч ерез карантин остан­нім часом все більшої актуальності набува­ють сервіси з доставки товарів додому, що до­зволяють під час пандемії забез­печити себе необхідними това­рами, «не встаючи з дивана».


Відтепер у рамках співпраці Цен­тру соціальних послуг із сервісом Zakaz.ua члени профспілок – учасни­ки програми « Соціальний профспіл­ковий квиток » отримали можливість купувати продукти харчування та су­путні товари (в тому числі всі акційні товари та товари зі знижками) в улю­блених, найвідоміших та найкращих супермаркетах України – ще зручні­ше та вигідніше. Нововведення дозво­лить власникам профспілкового квитка нового зразка суттєво заоща­джувати час та виключити власні транспортні витрати, а також мінімі­зувати соціальні контакти.

Слід зазначити, що дані Всесвітньої організації охорони здоров’я та Управління із санітарного нагля­ду за якістю харчових продуктів і ме­дикаментів США свідчать про те, що COVID-19 не передається через хар­чові продукти. До приготування і па­кування їжі, згідно з чинним законо­давством, допускаються винятково здорові люди.

Тож учасникам програми «Со­ціальний профспілковий квиток» надається знижка у розмірі 39 грн від поточної вартості доставки. Вказана знижка надається за кож­ним замовленням, що здійснюва­тиметься учасником програми протягом дії угоди про співпрацю, при цьому кількість таких замов­лень необмежена.

Для отримання знижки учаснику програми необхідно вказати уні­кальний промокод на знижку при оформленні замовлення на веб-сайті zakaz.ua. Промокод розміщено в Осо­бистому кабінеті члена профспілки, а також його може бути надано за зверненням члена профспілки – учасника програми на гарячу лінію Центру соціальних послуг за телефо­ном: 0-800-210-308.

Доставка продуктів на пільго­вих умовах здійснюється з мереж ЕКО маркет, Ашан, Novus, Varus, Фуршет, Мега Маркет, СITY мар­кет, Восторг і Таврія-В у Києві, Дні­прі, Запоріжжі, Львові, Миколаєві, Чернівцях, Одесі та Харкові.

На стартовому етапі співпраці із сервісом Zakaz.ua передбачається надання членам профспілок відпо­відної преференції протягом на­ступних 2 місяців від дня укладання Меморандуму про співпрацю 5 квіт­ня 2021 року. Умови продовження співпраці та розмір знижок форму­ватимуться Центром соціальних по­слуг спільно з партнером по завер­шенню визначеного строку, з ураху­ванням статистики користування сервісом учасниками програми.

Також зазначимо, що вказана знижка буде доступною виключно для власників активованого Соціаль­ного профспілкового квитка й не на­даватиметься власникам карток із терміном дії пакета послуг, що закін­чився та не був пролонгований на­лежним чином організацією проф­спілки – замовником. Вартість паке­та послуг становить 40 грн для одно­го члена профспілки на 365 днів.

  • ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Сервіс Zakaz.ua – це комплекс послуг зі збору, придбання та доставки товарів (замовлення) додому, в офіс (до дверей) за доступним розкладом та зонами доставки з мереж супермар­кетів за умови їх замовлення через веб-сайт zakaz.ua.

Як це працює?

1. Ви робите замовлення: вибираєте бажані товари і час до­ставки. Користувач може зайти на сайт або в додаток у будь- який зручний час, вибрати потрібні товари, включаючи «акцій­ні», і швидко оформити замовлення. Ціни на сайті такі ж, як і в офлайн-магазинах.

2. Ваш особистий «шопер» збирає товари в магазині, при цьому він перевіряє терміни зберігання, цілісність упаковки, у разі не­обхідності попереджає про заміну товару.

3. Кур’єр доставляє замовлення до дверей у зручний для вас час. Під час перевезення продукти зберігають у термоящиках, аби вони не псувалися. Доставка може здійснюватися у день замовлення, жодних обмежень ваги або об’єму немає: кур’єр може під’їхати і на вантажній машині, якщо, наприклад, проф­спілкова організація замовила оптову доставку до того чи ін­шого профспілкового заходу.  

10.05.2021



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів








 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання