« на головну 24.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Суспільство

100-річчя Соборності України

100-річчя Соборності України

Голова Об’єднання профспілок Харківської області Сергій Тесленко взяв участь у це­ремонії відзначення 100-річчя з дня підпи­сання Акта Злуки Української Народної Рес­публіки та Західноукраїнської Народної Республіки біля монумента Тарасу Шевчен­ку в м. Харкові.

В урочистому заході та покладанні квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку взяли участь пред­ставники органів влади, громадськості, воїни АТО (ООС), духівництво, жителі й гості Харків­щини.

ОЛЕСЬ ЛЕМІЩЕНКО,

ВІДПОВІДАЛЬНИЙ ЗА ІНФОРМАЦІЙНУ РОБОТУ ОПХО

 

Ланцюг єднання українців

Делегація Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини разом з представни­ками громадськості м. Умані взяла участь у загаль­номіському заході, присвяченому Дню Соборності України, що відбувся 22 січня.

П ісля покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку сту­денти та викладачі стали активними учасниками флешмобу «Ланцюг єднання» з нагоди Дня Соборності України та 100-ї річниці проголошення Акта возз’єднання Української Народ­ної Республіки й Західно-Української Народної Республіки.

Слава єдиній і соборній Україні! Героям слава!

УМАНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМ. ПАВЛА ТИЧИНИ

 

Об’єднання Заходу і Сходу

Профспілки Закарпаття взяли участь у відзначенні Дня Соборності України та 73-ї річниці утворення Закарпатської області у складі України.


У рочистості розпочалися на площі Народній біля пам’ятника Тара­су Шевченку, де учасники зі­брання розгорнули 100-метровий український прапор. Перші ке­рівники області й м. Ужгорода, представники громадських організацій, правоохоронних і силових структур, учасники бойових дій на сході України, військовослужбовці, диплома­ти, священнослужителі, громадськість облас­ного центру поклали квіти до пам’ятника Ве­ликому Кобзарю.

В урочистостях взяли участь голова За­карпатської облпрофради Володимир Флень­ко та голови обласних організацій галузевих профспілок краю.

У виконанні Заслуженого академічного Закарпатського народного хору прозвучали «Молитва за Україну» та пісня «Реве та стог­не Дніпр широкий».

Учасники урочистостей пройшли ходою із 100-метровим прапором від площі Народної до пам’ятника президенту Карпатської Укра­їни Августину Волошину на набережній Не­залежності, де відбулося покладання квітів. Після цього колона вирушила до пішохідно­го мосту і 100-метровим прапором з’єднала два береги Ужа, символічно поєднавши Схід та Захід країни. Живий ланцюг – символ та головна традиція Дня Соборності України.

СЕРГІЙ БАРАНЧИКОВ,

ЗАВІДУВАЧ ВІДДІЛУ ОРГАНІЗАЦІЙНО- ГУМАНІТАРНОЇ РОБОТИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛПРОФРАДИ

 

Спортивні вершини ДП «Завод ім. Малишева»

Упродовж багатьох років трудовий колектив ДП «Завод ім. В.О. Малише­ва» не обмежувався суто виробни­чими питаннями: одне з чільних місць посідала й громадська робота, і як її невід’ємна частина – спортивне життя.

К ерівництво заводу – генеральний директор Олек­сандр Хлань, профспілковий комітет та його голова Микола Зубєхін завжди багато уваги приділяли фі­зичному вихованню робітників заводу, проведенню масових спортивних заходів, тож із часом фізкульту­ра та спорт міцно ввійшли до побуту заводчан, стали нагаль­ною потребою, важливим засобом вихованням міцних загарто­ваних і життєрадісних людей.

У вересні 2018 року після підписання Спільного рішення ад­міністрації та профспілкового комітету розпочалася спартакі­ада заводу.

Учасники спартакіади виборювали першість у 10 видах зма­гань, до яких увійшли міні-футбол, волейбол, баскетбол, на­стільний теніс, бадмінтон, шахи, шашки, доміно, гирьовий спорт, перетягування каната.

Загалом участь у змаганнях взяли представники 15 підроз­ділів заводу і понад 500 учасників. Розігрувалася першість як у командному, так і особистому заліку.

Пройшли особисті змагання у таких видах спорту, як настіль­ний теніс, бадмінтон, шахи, шашки, де переможці були нагоро­джені спортивними статуетками та дипломами 1, 2, 3 ступенів.

Найкращий результат показав перший заступник генераль­ного директора Олександр Літман, який виборов першість у трьох номінаціях: настільному тенісі, бадмінтоні й шахах.

А підсумки спартакіади було підбито 15 січня 2019 року в залі засідань генерального директора, де були присутні всі ке­рівники підрозділів, профспілковий актив заводу та перемож­ці спартакіади, яким було вручено нагороди.

Перше місце посіла команда механоскладального цеху 200, нагороджена спортивним кубком, Дипломом 1 ступеня і грошо­вою винагородою в 10 тис. грн. Друге місце виборола команда колективу філії «Агрегатний завод», яка була нагороджена спор­тивним кубком, Дипломом 2 ступеня і грошовою винагородою у 8 тис. грн. Трете місце посіли два колективи, які в підсумку на­брали однакову суму балів, – це колектив заводоуправління та дизелісти цеху 430, яких нагородили спортивними кубками, ди­пломами 3 ступеня і грошовими винагородами по 7 тис. грн.

06.02.2019



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання