« на головну 25.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

Спортивне свято з культурною родзинкою

Спортивне свято з культурною родзинкою

Спартакіада працівників закла­дів та установ культури Закар­паття за організацією та рівнем проведення відрізняється від ін­ших галузевих спартакіад у на­шому краї, оскільки завжди має унікальну культурну родзинку.

В урочистій церемонії відкриття VІI галузевої спартакіади, що відбула­ся у спортивному комплексі «Юність» м. Ужгорода, взяли участь близько 300 спортсменів у складі 21 команди, що представляли районні та міські відділи й управління культури, об­ласні заклади й установи, навчальні заклади культури. Команди були в різнокольоровій спортивній формі, з оригінально оформлени­ми табличками з назвами команд.

Учасників спартакіади та численних уболі­вальників, які підтримували свої команди, привітали голова Закарпатської обласної профспілкової організації працівників куль­тури, член Ради ФПУ Наталія Товтин, заступ­ник директора департаменту культури облдержадміністрації Вікторія Гойдош, началь­ник управління молоді та спорту ОДА Віталій Ерфан, голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько.

За результатами спартакіади у легкій атлети­ці – в бігу та стрибках – подвійну перемогу здобу­ли Наталія Лендєл (Ужгородська ДШМ) та Денис Науменко (м. Хуст). У дартсі найкращий резуль­тат показала Оксана Мильо (Ужгородська ДМШ № 1 ім. П.І. Чайковського). В сімейних стартах, як і торік, не було рівних родині Логін (м. Хуст).

Чемпіонами в настільному тенісі стали Світлана Аванесова (Мукачівський район) та Олександр Анталовці (Ужгородський район), у шахах – Василь Данашевський (Мукачів­ський район), у шашках – Анатолій Беца (Во­ловецький район). Великий інтерес уболіваль­ників викликали змагання з перетягування каната. Тут перемогу здобула команда м. Хуст, яка перемогла у фіналі спортсменів Виноградівського району.

За підсумками всіх видів спартакіади пер­ше загальнокомандне місце зайняла команда управління культури, молоді і спорту Хуст­ської міської ради. На другому місці – спортс­мени Виноградівського районного відділу культури, на третьому – Мукачівського район­ного відділу культури.

Призери змагань у загальнокомандному за­ліку нагороджені кубками та грамотами орга­нізаторів, а призери в індивідуальному заліку й окремих видах – пам’ятними медалями та грамотами. Усі діти – учасники змагань із сі­мейних стартів отримали пам’ятні подарунки від обласної галузевої профорганізації.

Нагороди вручили голова оргкомітету, го­лова обласної профспілкової організації пра­цівників культури Наталія Товтин, член пре­зидії обкому профспілки Вікторія Гойс- Шайбакова та головний суддя спартакіади Анатолій Плеханов.

 


Фестиваль здорового способу життя

Українсько-австрійське підприємство ТОВ «Фішер- Мукачево» – один із світових лідерів у виробництві гірських і бігових лиж та хокейних ключок. Біль­шість продукції з міста над Латорицею у Закарпатті йде на експорт. Адміністрація підприємства спільно з профспілковим комітетом намагаються доповни­ти виробничі досягнення успіхами в спорті. Це під­тверджує, зокрема, щорічне проведення кубку з мі­ні-футболу серед цехових команд.


Ц ьогоріч відбувся вже 24-й турнір. Після попере­дніх змагань було визна­чено пари півфіналістів. Право грати у фіналі за­воювали минулорічні переможці – ко­манда «Управа» (апарату управлін­ня), яка з рахунком 2:1 перемогла ко­манду «Карбон» (цех композиційних деталей). Їх суперниками у вирішаль­ному матчі стала команда «ССМ» (ключковий цех), результат якої у зу­стрічі з командою «Alpin» (цех гір­ських лиж) вирішив єдиний забитий м’яч. У поєдинку за бронзові медалі команда «Карбон» лише у серії після­матчевих пенальті перемогла своїх суперників з команди «Alpin».

Дуже видовищним був поєди­нок за перше місце, за яким на міс­цевому стадіоні «Авангард» спо­стерігали близько 300 уболівальни­ків та членів їх сімей. У ньому ко­манда «Управа» лише на останніх секундах зрівняла рахунок у зу­стрічі з командою «ССМ». Під час серії післяматчевих пенальті воро­тар «Управи» Василь Готько від­бив два пенальті й тим самим при­ніс перемогу своїй команді.

Після закінчення змагань гене­ральний директор Василь Рябич вручив кубок переможцю турніру – команді «Управа», а також наго­роди його учасникам. Почесними призами відзначено кращого бом­бардира Олександра Шафара, який забив п’ять голів, та кращого гравця Миколу Плачинту (обидва з команди «Alpin»).

Отже, фестиваль здорового спо­собу життя, як назвали футболь­ний турнір на УАП ТОВ «Фішер- Мукачево», на який прийшли цілі родини разом з дітьми, підтвер­див, що адміністрація (Василь Ря­бич) та профком (Сергій Пугачев­ський) роблять добру справу, орга­нізовуючи дозвілля працівників. А про те, щоб усі присутні дістали задоволення від свята спорту по­дбав незмінний ведучий Євген Старничук.

СЕРГІЙ БАРАНЧИКОВ,

ЗАВІДУВАЧ ВІДДІЛУ

ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛПРОФРАДИ

ФОТО АВТОРА

21.06.2019



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання