« на головну 20.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1247)
21
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

І ЗНОВУ НА П’ЄДЕСТАЛІ – ВИХОВАНЕЦЬ ДЮСШ № 2!

І ЗНОВУ НА П’ЄДЕСТАЛІ – ВИХОВАНЕЦЬ ДЮСШ № 2!

  9–12 червня 2017 року в м. Дніпро проходив чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед мо­лоді до 23 років. Там же з 12 по 14 червня тривали зма­гання Всеукраїнської ХІІІ літньої універсіади України з веслування на байдарках і каное. В обох стартах відзначився вихованець Хмельницької ДЮСШ № 2 Богдан Козлов.

Валерій МАРЦЕНЮК,

спеціально для «ПВ»

С початку Богдан якнайкраще виявив себе у складі каное - четвір­ки. У чемпіонаті він з товаришами в нелегкій боротьбі виборов дві нагороди: на дистанції 200 м зійшов на найвищу сходинку п’єдесталу пошани, а на 1000 - метрівці змушений був задо­вольнитися другим результатом.

На універсіаді в активі вихованця ДЮСШ № 2 три нагороди, але серед них немає найвищої. Напружений фініш у запливі каное - одиночок на дис­танції 1000 м приніс йому другий результат. Так само срібло дісталося йому в індивідуальному запливі на 500 - метрівці, а на дистанції 200 м він замкнув чільну трійку.

Успіхами свого вихованця задоволені колектив школи, його друзі – юні спортсмени, директор ДЮСШ № 2 Сергій Солтик та його наставник, тренер Віктор Флерчук. Вони й надалі бажають Богдану Козлову успіхів у майбутніх стартах в Україні та на міжнародній арені.

 

УКРАЇНЦІ ВИГРАЛИ ЧЕМПІОНАТ

12–18 червня українська столиця вперше в історії приймала змагання чемпіо­нату Європи із стрибків у воду. У Києві в боротьбу за медалі континентальної першості вступили понад 120 спортсмені з 23 країн Старого Світу. За результа­тами європейської першо­сті українські стрибуни у воду завоювали 10 нагород і фінішували першими в за­гальнокомандному заліку!

Володимир ПОЛЄТАЄВ,

спеціально для «ПВ»

На найвищу сходинку п’єдесталу пошани зійшли чемпіони Європи – Ілля Ква­ша, Ганна Письменська, а та­кож дует Максим Долгов / Олександр Горшковозов. Ілля Кваша також записав собі до активу два «срібла» – в індиві­дуальних стрибках та в парі з Олегом Колодієм. Дві срібні медалі виборола і Вікторія Ке­сарь – в парі з Олексадром Горшковозовим, а також разом із Станіславом Оліферчиком. Бронзовими нагородами попо­внили скарбничку збірної Анастасія Недобіга, Олег Ко­лодій та дебютантки першості Валерія Люлюко в парі із Софі­єю Лискун.

10 завойованих нагород стали рекордним результатом для української збірної на змаган­нях такого рівня. А також до­зволили «синьо-жовтій» дру­жині тріумфувати у загально­командному заліку. За під­сумками змагань наші співвіт­чизники набрали 244 заліко­вих бали, росіяни відстали на мізерні 2 пункти, 185 очок у доробку німецьких стрибунів, які замкнули чільну трійку чемпіонату.

 

МЕДИКИ ЗАКАРПАТТЯ ВІДЗНАЧИЛИСЬ МАСОВІСТЮ І МАЙСТЕРНІСТЮ

XVІІ обласна галузева спартакіада працівників за­кладів охорони здоров’я та санаторіїв ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» Закарпаття зібрала рекордну кількість учасників – на старт змагань вийшли близько 1300 спортсменів у складі 42 ко­манд, які виборювали наго­роди у 14 видах спорту.

Сергій БАРАНЧИКОВ,

спеціально для «ПВ»

Н айбільше команд було в кульовій стрільбі – 34. На старт змагань з легкоатле­тичного кросу вийшли 28 команд. У дартсі змагалися 26 учасників, у настільному тенісі і шахах (чоловіки) – по 22, у більярді – 21 учасник, міні-футболі – 18 ко­манд тощо. Вперше у спартакіаді взяли участь команди санаторіїв «Синяк» і «Шаян» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» та Центру ПМСД Ра­хівського району.

У міні-футболі якраз і перемо­гли новачки – спортсмени санато­рію «Синяк». У волейболі не було рівних командам Виноградівської районної лікарні (чоловіки) та са­наторію ТОВ «Сузір’я» (жінки). У легкоатлетичному кросі командну перемогу святкували спортсмени Мукачівської центральної район­ної лікарні, у плаванні – обласної дитячої клінічної лікарні. У пере­тягуванні каната перше місце здо­була команда обласної клінічної стоматологічної поліклініки.

У кульовій стрільбі перемогла команда Закарпатського територі­ального центру екстреної медич­ної допомоги та її представник Іштван Бакій. У дартсі найвлучні­шим став Євген Петолець (обласна клінічна лікарня ім. Андрія Нова­ка), а в більярді не мав рівних Олександр Шаховський (Мукачів­ська ЦРЛ). У сімейних стартах кра­щою була родина Шкод (Ужгород­ська міська дитяча лікарня).

У настільному тенісі найсильні­шими виявилися Світлана Аванесо­ва (обласна дитяча клінічна лікар­ня) та Микола Рипкович (Сваляв­ська районна лікарня). У шахах най­кращий результат показали Даніела Ростовська (Ужгородський міський центр ПМСД) та Василь Грабар (об­ласна клінічна лікарня ім. Андрія Новака), в шашках – Надія Кривдик (Іршавська районна лікарня) та Ми­хайло Рішко (Ужгородська РЛ).

У гирьовому спорті найсильні­шими стали: у категорії до 70 кг – Олександр Шимон (обласне бюро судово-медичної експертизи), до 90 кг – Богдан Пригара (Хустська РЛ), понад 90 кг – Іван Фабріцій (Тячів­ська РЛ), в армспорті – в категорії до 70 кг – Юрій Маркульчак (Рахів­ська РЛ), до 90 кг – Василь Маркусі (облстоматполіклініка), понад 90 кг – Іван Фельцан (Іршавський ра­йонний центр ПМСД).

За підсумками спартакіади най­більшу кількість призових місць завоювали команди обласної клі­нічної лікарні ім. Андрія Новака (головний лікар Юрій Яцина, голо­ва профкому Валентина Недаш­ковська) – 7, Іршавського районно­го центру ПМСД (головний лікар Оксана Булеза, голова профкому Мар’яна Зейкан) – 6, Мукачівської ЦРЛ (головний лікар Ярослав Луп’як, голова профорганізації Омелян Решетар) і Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги (головний лі­кар Фома Білинець, голова профор­ганізації Іван Липчей) – по 5.

Нагороди призерам спартакіади в окремих видах вручили голова оргкомітету, голова обласної орга­нізації профспілки працівників охо­рони здоров’я Володимир Турок, го­ловний суддя спартакіади Анатолій Плеханов, голова обласної організа­ції ФСТ «Спартак» Микола Щадей.

01.07.2017



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання