« на головну 20.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1247)
21
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Що відбувається?

«Жовтень» прийняв нову групу українців

«Жовтень» прийняв нову групу українців

 

Група українців, які прибули спецрейсом з Мая­мі (США) в Київ, проходять обсервацію в Клініч­ному санаторії «Жовтень».

З 259 пасажирів спец­рейсу тільки 74 про­ходять обов’язкову двотижневу обсер­вацію – інші роз’їхалися на самоізоляцію. Сана­торій «Жовтень» готувався до прийому всіх пасажирів рейсу – були підготовлені номери, проінструктований персонал.

Більшість гостей санато­рію – понад 60 осіб – школя­рі, які поїхали в США за про­грамою Future Leaders Exchange Program (Програ­ма обміну для майбутніх лі­дерів). Вони поїхали в США, щоб жити там в інших сім’ях і вчитися в Америці протя­гом року, але через епідемію повернулися раніше.

Гості санаторію задоволе­ні умовами перебування – адміністрація і персонал «Жовтень» прислухаються до всіх прохань та заува­жень обсервованих.

За словами директора са­наторію Сергія Мельника, діти продовжують проходи­ти навчання за програмою FLEP дистанційно. «З огляду на те, що діти продовжують дистанційне навчання в аме­риканських школах, спати вони лягають після опівночі, оскільки через різницю в ча­сових поясах уроки закінчу­ються дуже пізно. У зв’язку з цим ми прийняли рішення змінити систему харчування для дітей. Воно буде не три­разовим, а п’ятиразовим – з «перекусом» пізнього вечо­ра», – додав Сергій Мельник.

Нагадаємо, що за рішен­ням Уряду після повернення в Україну громадяни мо­жуть обирати між двома ва­ріантами: погодитися на 14 днів обсервації або встано­вити мобільний додаток від Мінцифри «Дiй вдома» і про­йти самоізоляцію в домаш­ніх умовах.

 

Обсервація у Ворзелі завершилася

Наприкінці квітня сплив тер­мін обов’язкової обсерва­ції 113 громадян України, яких доправили літаком з Об’єднаних Арабських Еміра­тів. Її проводили на базі сана­торію «Україна» (м. Ворзель). За цей час ознак коронавіру­су в прибулих не виявили. Ко­жен з них отримав лікарську довідку, що пройшов обсер­вацію і його стан здоров’я не загрожує оточуючим.

«К иївська облдержадміні­страція зробила усе можливе, щоб обсерван­ти пройшли цей період з максимальним комфор­том», – зазначив тимчасово виконуючий обов’язки голови КОДА Василь Володін.

Завдяки обласній владі було опера­тивно розконсервовано санаторій. По­при закінчення опалювального сезону знов запустили тепло, гарячу воду. Для всіх бажаючих налагодили кейте­ринг. Зібрали персонал, забезпечивши його засобами індивідуального захис­ту. Організували цілодобовий дистан­ційний медичний супровід.

«Ми дуже раді, що всі ці громадяни повертаються додому здоровими. Крім того, ми набули неоціненного практич­ного досвіду з проведення обсервації. Тож упевнені, що наступного разу змо­жемо зробити цей процес простішим та зручнішим для всіх», – запевнив Ва­силь Володін.

ЗА МАТЕРІАЛАМИ КИЇВСЬКОЇ

ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

 

Ніколи знову

У день пам’яті жертв Другої світової війни на території ДАХК «Артем», біля пам’ятника загиблим артемівцям, від­булося покладання квітів та вшануван­ня пам’яті загиблих під час війни.

 

Журавлі пам’яті

П рофспілковий комітет первинної проф­спілкової організації працівників Мар­ківського об’єднаного управління Пен­сійного фонду України Луганської облас­ті разом з працівниками управління до Дня пам’яті та примирення долучилися до всеукра­їнської акції «Журавлі пам’яті», власноруч зро­били паперових «журавликів», що символізують душі загиблих у Другій світовій війні, та при­красили фасад управління.

 

Ніхто не забутий

П редставники трудових колективів ДП «ХМЗ «ФЕД», ХАКБ та ПрАТ «ФЕД» вша­нували пам’ять загиблих у роки Другої свiтової вiйни.

16.05.2020



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання