« на головну 24.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Регіональні новини

Знайомство з програмами кандидатів у Президенти України

Знайомство з програмами кандидатів у Президенти України

Нещодавно у Федерації профспілок Черкаської облас­ті відбулася зустріч кандидата в Президенти України, лідера Соціал-демократичної партії, першого заступ­ника голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпе­чення, представника Федерації профспілок України у Верховній Раді Сергія Капліна з профспілковим акти­вом області.

С ергій Каплін розповів при­сутнім про власну програ­му економічного розви­тку країни, вирішення проблем соціально-трудо­вих відносин, трудової міграції, напо­внення бюджетів.

У ході зустрічі кандидат у Прези­денти відповів на запитання, що сто­сувалися встановлення в Україні вар­тості природного газу, електроенер­гії, комунальних послуг, а також ро­боти парламентського комітету щодо вдосконалення вітчизняного трудово­го законодавства, розвитку соціаль­ного діалогу, підприємства.

ФЕДЕРАЦІЯ ПРОФСПІЛОК ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Звітно-виборна кампанія

Відбулося чергове засідання президії Закарпатської обласної профспілкової організації працівників культури.

О скільки в профорганізаціях галузі цього року три­ває звітно-виборна компанія, це питання було ви­несено на розгляд президії.

Голова обласної профспілкової організації працівників культури Наталія Товтин проінфор­мувала профспілкових активістів про хід звітів і виборів. Нині звітно-виборні збори проходять у первинних профорганізаціях районів і міст області, а з 1 березня розпочалися районні звіт­но-виборні профспілкові конференції. Завершить звітно-вибор­ну кампанію у галузевій профспілці краю обласна конферен­ція, яку буде проведено в червні.

Виступаючи на зібранні, Наталія Товтин наголосила на важ­ливості у розвитку соціального діалогу для профспілок Закар­паття Меморандуму про співпрацю, який нещодавно підписа­ли голова обласної державної адміністрації Геннадій Москаль та голова облпрофради Володимир Фленько. Текст Меморан­думу отримали всі учасники зібрання.

На засіданні президії було розглянуто й інші питання діяль­ності профспілки: статистичний і фінансовий звіти обласної профорганізації, хід передплати на друковані видання Федера­ції профспілок України тощо.

СЕРГІЙ БАРАНЧИКОВ,

ЗАВІДУВАЧ ВІДДІЛУ ОРГАНІЗАЦІЙНО-

ГУМАНІТАРНОЇ РОБОТИ

ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛПРОФРАДИ ФОТО АВТОРА

 

Основні завдання колдоговірної роботи

28 лютого Федерація профспілок Вінницької області провела інфор­маційну зустріч з головами проф­спілкових комітетів м. Вінниці.

П ровів зустріч голова Федерації проф­спілок області Микола Колесник.

У заході взяли участь керівники членських організацій ФПО, голови первинних профспілкових організа­цій м. Вінниці, профспілковий актив. Було розгля­нуто питання «Про основні завдання колдоговірної роботи на 2019 рік», доповідачем з якого виступила головний спеціаліст із питань соціально-економіч­ної роботи апарату ФПО Ірина Степанець.

З інформацією «Про порядок перерахування пен­сій у 2019 році» виступила начальник управління Пенсійного фонду України у м. Вінниці Алла Лоба.

Про порядок призначення субсидій та переве­дення їх на грошові розрахунки в готівковій формі поінформувала перший заступник директора Де­партаменту соціальної політики Вінницької місь­кої ради Наталія Паламарчук.

Про особливості здійснення реєстрації проф­спілкових організацій розповіла начальник відді­лу державної реєстрації друкованих засобів масо­вої інформації та громадських формувань Управ­ління державної реєстрації Головного управління юстиції у Вінницькій області Аліна Єрохіна.

Насамкінець з інформацією «Про актуальні пи­тання трудового законодавства» виступив головний правовий інспектор апарату ФПО Вадим Шевчук.

Присутні в залі отримали відповіді на численні запитання.

ФЕДЕРАЦІЯ ПРОФСПІЛОК ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Профактив – за постійне навчання

22 лютого, згідно з планом роботи, Запорізька обласна рада профспілок провела навчання головних бухгал­терів членських організацій та пер­винних профспілкових організацій.

У часники семінару розглянули питання про останні нововведення у податково­му законодавстві України, зміни в за­конодавстві про обов’язкове соціальне страхування та пенсійне забезпечення.

Бухгалтерська сфера – одна з найбільш непостій­них і мінливих напрямів діяльності. Для сучасного бухгалтера регулярне оновлення знань можна вважа­ти посадовим обов’язком.

ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА РАДА ПРОФСПІЛОК

16.03.2019



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання