« на головну 19.03.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1245)
22
Лютий
 
Інтерв’ю
 
ЮРІЙ ПЕТРЕНКО: «МЕНЕ ТРИМАЄ РОБОТА!»

ЮРІЙ ПЕТРЕНКО: «МЕНЕ ТРИМАЄ РОБОТА!»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Інтерв`ю

Програма лояльності від мережі АЗК Glusco ТОВ «Глуско Рітейл»: якісне пальне зі знижками до 1,50 грн/л для членів профспілок

Програма лояльності від мережі АЗК Glusco ТОВ «Глуско Рітейл»: якісне пальне зі знижками до 1,50 грн/л для членів профспілок

Членам профспілок – влас­никам профспілкового квит­ка нового зразка випала унікальна можливість за­правлятися якісним пальним зі знижками. Як уже розпові­далося в попередньому, 13 - му, номері «ПВ», за умова­ми угоди про співпрацю між Центром соціальних послуг та новим партнером програ­ми «Соціальний профспіл­ковий квиток», з 21 березня спілчани отримують зниж­ки на бензин, дизельне паль­не, газ та каву в мережі АЗК Glusco ТОВ «Глуско Рітейл». Про продукти та сервіси но­вого партнера ЦСП, знижки для членів профспілок, ре­альну економію на пальному і не тільки – інтерв’ю з фахів­цем з розвитку програми ло­яльності «Глуско Рітейл» Євгеном Мехедом.

– Р озкажіть про програ­му лояльності у ме­режі АЗК Glusco для членів профспілок. Чому спілчанам ви­гідно заправлятися саме у вас? Як ско­ристатися знижкою та які її розміри?

– Спільно із Центром соціальних послуг ми розробили програму лояльності саме для членів профспілок – власників Соці­ального профспілкового квитка та Проф­спілкового квитка з можливостями пла­тіжної карти, за якими ми надаємо знижки на бензин та газ на АЗК мережі Glusco.

Ринок розвивається, споживання стає все більше і більше, людям подобається пити каву на заправках – це тренд. Тому щоб клієнту було приємніше, ми зробили додатково ще й знижку на каву, за умови придбання одним чеком разом з пальним.

Cкористатися знижкою дуже просто – достатньо пред’явити профквиток на касі автозаправного комплексу Glusco.

Членам профспілок надається знижка 1,50 грн/л на бензин та ДП об’ємом до 200 л на місяць; знижка 0,40 грн/л – на газ об’ємом до 200 л на місяць, а також 2 грн знижки на каву.

– Давайте підрахуємо, скільки гро­шей можна реально зекономити, якщо постійно купувати продукти та користуватись сервісами АЗК Glusco?

– Власники Соціального профспілко­вого квитка мають унікальну можли­вість одержувати подвійну вигоду. По- перше, економія за програмою лояльнос­ті від Центру соціальних послуг за умови постійного користування може досягати до 300 грн прямої знижки на місяць. Плюс економія на каві.

Також я рекомендую всім членам проф­спілок оформити додатково нашу карту лояльності, вибравши зручний для вас спосіб реєстрації: на сайті www.glusco. swiss; завантаживши мобільний додаток Glusco Club у Play Market або App Store; за­телефонувавши на гарячу лінію або безпо­середньо на будь-якій АЗК Glusco.

Дисконтну карту із собою носити не потрібно. Називаєте номер телефону – і кешбек повертається вам на карту.

Кешбек, у свою чергу, залежить від ста­тусу власника картки, який можна розка­чати, – Basic, Gold або Platinum. Початко­вий статус нового учасника програми ло­яльності – Basic. За ним ми повертаємо 1% від загальної суми за пальне, 2% – кафе, 3% – маркет. Це дозволяє накопичувати гроші у GlusCoin, і знову ж таки розраховуватись ними на АЗК Glusco. Варто зазначити, що гроші не згорають з плином часу, ні за 3 мі­сяці, ні за півроку, що дозволяє накопичи­ти суттєву суму. Для наших клієнтів це цінність. За статистикою, приблизно 73% учасників програми лояльності постійно використовують GlusCoin.

Також усі члени профспілок можуть брати участь у наших основних акціях.

Окрім того, постійно діють персональ­ні пропозиції, акції на фаст-фуди, знижки у маркеті. Приміром, зараз відбувається розпродаж омивачів для скла за прийнят­ною ціною, майже за собівартістю (28 грн за 1 л та 98 грн за 4 л).

– Із часу підписання договору між ЦСП та АЗК минули лише 2 тижні. На­певно, поки що зарано говорити про попит серед спілчан на продукти та сервіси АЗК Glusco?

– Чому ж, я це відслідковую кожен день. Звичайно, ми тільки починаємо розкачуватися, про нас тільки-тільки по­чали дізнаватися члени профспілок. Але наразі транзакції відбуваються щоденно у різних куточках України. Приміром, вчора у Миколаєві клієнт заправився ди­зелем на 50 л, а також придбав супутні то­вари. Потім у Миколаєві заправилися ще й на іншій АЗК. Там бензин, там дизель. Це означає, що це різні люди.

Люди пробують, люди користуються. Найголовніше, що коли людина поїздить, спробує, що якісне пальне, то обов’язково до нас повернеться, оскільки на нашому ринку є тенденції прив’язуватися. Мова не лише про лояльність, а й про якість пального, якість сервісу.

Окрім того, що у нас цінники на стелах АЗС нижчі, ми ще й даємо додаткову знижку. У порівнянні з лідерами ринку, у нас ціна на бензин на 1,8–2 грн нижча, на газ – приблизно на 80 коп. Тому навіть якщо хтось із конкурентів дає більшу знижку, то вигода все одно менша, бо по­чаткова ціна нижча у нас.

– Бонуси і знижки – це надзвичайно добре і приємно. А чому ще Ви радите заправлятися саме на АЗК Glusco?

– Як ми знаємо, на ринку є багато фаль­сифікату, неякісного автомобільного пального. Тому у виборі АЗК люди не стільки дивляться на знижки, скільки на якість. Бо часто зекономивши на пально­му, потім доводиться викладати чималу суму на ремонт свого автомобіля.

На наших АЗК дуже якісне пальне, яке ми закупаємо у Білорусі та Литві. Також є наше фірмове пальне, яке покращує ха­рактеристики та чистить двигун автомо­біля. Ми впевнені в якості нашого паль­ного та газу.

Компанія Glusco обирає найкращих по­стачальників для наших магазинів. Оби­раємо не для того, щоб, так би мовити, за­бити прилавок, а дійсно найкращі товари. До того ж, у нас завжди привітний сервіс.

Розуміючи, що ринок АЗК не сприяє екології, ми намагаємось робити все для того, щоб якомога менше завдавати шко­ди природі. Ми встановлюємо електроза­рядки на наших АЗК. У Києві на Бровар­ському проспекті є навіть одна надпо­тужна, що дозволяє повністю зарядити батарею електромобіля за 40 хвилин.

Ми намагаємось бути максимально екологічними й оптимізуємо всі наші біз­нес процеси.

Вимога часу, щоб АЗК був не просто місцем заправки, а щоб у людини була можливість випити каву, не з автомата, як раніше, а з кофемашини, розслабитись, скористатись Wi-Fi, поїсти свіжопригото­вані страви. Ми й тут вирізняємось: у нас ніяких напівфабрикатів, лише свіжі про­дукти. До нас приїжджають на обід або просто зупиняються в дорозі навіть ті, у кого немає потреби заправити автомобіль.

РОЗМОВЛЯЛА ОЛЕНА ОВЕРЧУК, «ПВ»

  • До теми

Надійна компанія, що викликає довіру

Glusco є дочірньою компанією швейцар­ської Glusco Energy SA. Високий рівень обслуговування клієнтів та постійне вдо­сконалення продуктів і сервісів – основа ведення бізнесу компанії. Роздрібна ме­режа в Україні налічує 127 автозаправних комплексів та 45 діючих точок заправок газом у Києві та Київській, Дніпропетров­ській, Запорізькій, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Полтавській, Миколаївській, Кіровоградській, Львів­ській, Волинській та Донецькій областях.

11.04.2019



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

24.12.2023 14:26

24.12.2023 14:21

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання