« на головну 25.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Культура

Жіночі обличчя Рівненщини

Жіночі обличчя Рівненщини

Популярний серед жіноцтва області конкурс «Жіночі обличчя Рівненщини» у форматі асамблеї цього року прово­дився в сьомий раз. Перед його орга­нізаторами – наймасовішими громад­ськими об’єднаннями краю Федерацією профспілок області та Спілкою жінок Рівненщини за цей період пройшли со­тні прекрасних наших землячок, які від­значились у фаховій і профспілковій діяльності, здобули авторитет та визна­ння у своїх колективах, сповна розкрив­ши свої організаторські і професійні зді­бності та творчі таланти. Саме це було основними критеріями оцінки особисто­го внеску жінки для участі в конкурсно­му відборі і подальшому представленні до номінацій у ньому.

К онкурсний відбір тривав цілий рік, а урочис­та асамблея відбулась днями в залі камер­ної та органної музики Рівненської облас­ної філармонії.

Того сонячного весняного дня все було для них: і щирі вітання, і гучні оплески, і яскраві квіти, посмішки друзів і рідних, які прийшли вітати перемож­ниць, святковий концерт, підготовлений спеціально для цих чарівних жінок артистами обласної філармонії.

З високою оцінкою внеску жінок у справу розбудови нової України, Рівненської області звернувся до них го­лова Федерації профспілок Рівненщини Микола Шер­шун. Він зазначив, що асамблея надихнула й чоловіків- профспілковців на проведення подібних заходів, тож уже восени в такому форматі відбудеться ушанування лідерів профруху – кращих профактивістів області.

А голова Спілки жінок Рівненщини підкреслила, що наші героїні не просто чарівні жінки, а насамперед – небайдужі, творчі, креативні особистості, життєве кредо яких втілене в простих і містких словах: «Разом ми змінимо світ на краще!».

До вітання жінок долучилися й керівники обласних галузевих профоб’єднань Іларіон Кучерявий, Микола Паліюк, Петро Давидюк, Микола Вознюк, керуючий справами міськвиконкому Петро Середюк, професійні ведучі Тетяна Білецька, Юрій Ширко. Вони внесли свою частку в піднесену атмосферу свята, сценарій та режисуру якого підготувала заслужений працівник культури України Наталія Шолудько.

ПРОФІНФОРМ-РІВНЕ

 

Війна і мир – очима дітей

«Ми за мир» – така назва виставки дитячих малюнків, що відкрилась у столичному готелі Radisson Blu до Дня захисту дітей та 5-ї річни­ці війни на сході України.

П’ ятий рік триває війна на сході нашої країни. Весь цей час діти, що прожи­вають поряд з бойовими діями, страждають від травми війни та її наслідків. І вже п’ятий рік «СОС Дитячі Містечка Україна» працюють з цими дітьми та їх родинами для того, щоб поліп­шити ситуацію. «Ми знаємо, чим вони живуть, що відчува­ють, та що потрібно робити, щоб допомогти їм, і хочемо, щоб люди почули це та побачили на власні очі, – сказав на відкритті виставки національний дирек­тор «СОС Дитячі Містечка Укра­їна» Сергій Лукашов. – Тут ви зможете не лише ознайомитися з баченням миру дітьми, їх праг­неннями та бажаннями, які вони втілили в своїх роботах. Також ми представимо вам наше дослі­дження ситуації, що склалася з порушенням прав дітей у Луган­ській області, та розповімо про дитячі травми війни».

Виставку та її урочисте від­криття організовано за підтрим­ки Radisson Hotel Group та По­сольства Швейцарії. Експозиція працюватиме до 30 червня.

ОЛЕКСІЙ ПЕТРУНЯ


10.06.2019



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання